В честь 9-річчя шлюбу: Оксана Федорова поділилася фотографією з чоловіком

685

Телеведуча Оксана Федорова рідко показує у своєму блозі кадри з сімейного життя. Вона – з тих зірок, хто вважає, що щастя любить тишу. І якщо фотографії дітей, Федора і Лізи, вона іноді публікує, то знімками чоловіка воліє не ділитися з шанувальниками.

Читайте також:Середньовіччя або повернення до витоків? Вислів Оксани Федорової про дітей схвилювало шанувальників

Проте в честь річниці весілля Оксана все ж зробила виняток і показала фотографію з чоловіком. Обійми подружжя – найкраще свідчення того, що почуття між ними наповнені все тією ж любов’ю і ніжністю, що і в перші дні шлюбу.

Благословенна життя моє, коли тобою кохана я, – підписала знімок Оксана. – Дев’ять років тому я сказала «ТАК» . Тепер я займаюся боксом , поринаю в крижаній ополонці , ходжу по снігу, то ще буде ! Завжди люблю!»

© Instagram @fedorovaoksana

За інформацією преси, Оксана Федорова вийшла заміж у 2011 році за офіцера ФСБ, нині співробітника адміністрації президента РФ Андрія Бородіна. Через рік у подружжя народився син Федір, а ще через рік –дочка Ліза. Оксана часто говорить в інтерв’ю, що її чоловік – зразок чоловіка, вона чувстсует себе за ним, як за кам’яною стіною.

Читайте також:Сімейна прогулянка: Олеся Судзиловська поділилася рідкісним відео з чоловіком і молодшим сином

Федорова зізнавалася, що чоловіка вимолила у Бога. Вона мріяла про сильному чоловікові-заступнинке, але всі попередні романи її закінчувалися нічим.

Він сам знайшов мене. Побачив по телевізору і зрозумів, що ми підемо по життю разом. Але йому потрібно було побачити очі, зустрітися. Наш спільний продюсер організував зустріч в одному з ресторанів по роботі, — згадала Оксана у програмі «Коли всі вдома». — Ми не відразу стали зустрічатися, але моя душа ще тоді відповіла: «Це він». І Андрій говорив потім, що все зрозумів, для нього це був тільки питання часу. Сім’я починається з цього першого погляду!

Перший рік після народження первістка Оксана обходилася без нянь. Багато в чому їй допомагала мама, за що телеведуча їй дуже вдячна. Коли Федір підріс, то Федорова вирішила взяти в дім жінку, яка не стільки б виконувала рутинні справи, скільки розвивала художній смак малюка. З появою Лізи турбот стало більше, і тоді Оксана погодилася на повноцінну няню.

© Instagram @fedorovaoksana

До речі, донька телеведучої робить великі успіхи в заняттях балетом. Вона вже виходила на сцену, і в її скарбничці кілька виступів у головній ролі!

Читайте також:

  • Легко і приємно: Оксана Федорова розкрила секрет своєї стрункості
  • Б’юті-порада від Міс Всесвіту: Оксана Федорова розповіла, як вибирати помаду
  • Відео: Оксана Федорова загартовує дітей напередодні Водохреща
Фото на анонсі: Instagram @fedorovaoksana