Галина Юдашкіна поділилася рідкісним кадром з весілля батьків

661

Модельєр Валентин Юдашкін і його дружина Марина разом вже більше 30 років, вони виростили і видали заміж свою дочку Галину, а в 2016 році вперше стали бабусею і дідусем. Галина складається в шлюбі з 29-річним Петром Максаковым, онуком легендарної актриси Людмили Максаковою. Зіркові батьки ростять прекрасних синів – 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія.

© Instagram @gyudashkina

9 січня цього року Валентин і Марина відзначили сонячну весілля – 31 рік разом. В честь цього прекрасного свята дружина модельєра поділилася у своєму особистому блозі прекрасним знімком з онуками і чоловіком, зворушливо підписавши його:

Дорогий Валечка! Сьогодні 31 рік як ми разом, (називається вона Сонячна) Твоя підтримка і увага завжди допомагали мені відчувати себе потрібною, а це важливо! Тобі побажаю здоров’я, гарного настрою та довгих років нам бути разом!😘😘🎉

Instagram @marinayudashkina

Секрет їхнього сімейного щастя простий, і в одному з інтерв’ю Валентин навіть розповів про своє ставлення до зрад:

Я консерватор, у мене є сім’я. І крапка. Розрив на цьому грунті може відбутися тільки від нестачі мізків у чоловіка або дружини. Але, якщо сім’я тебе влаштовує, якщо ти все будуєш кожен рік, як в перший раз, значить, все нормально.

Сьогодні дочка відомого модельєра опублікувала у себе в блозі архівний знімок з весілля батьків і підписала його:

Весілля мами і тата. Матусю, ти просто супермодель.

© Instagram @gyudashkina

Варто відзначити, що Марина і Валентин душі не чують у своїх онуків і намагаються проводити з ними якомога більше часу, а минулого літа бабуся подарувала хлопцям власний будиночок на дереві:

© Instagram @marinayudashkina

До речі, якось у розмові зі своїми шанувальниками Галина Юдашкіна зізналася, що замислюється про третю дитину. Цілком можливо, що дочка кутюр’є і її чоловік в найближчому майбутньому зважаться розширити свою сім’ю, оскільки їм подобається, що у дітей невелика різниця у віці:

Я хотіла, щоб у дітей була маленька різниця у віці і їм було не нудно рости і розвиватися разом, тому ми з Петриком вирішили надовго не відкладати народження другої дитини.

© Instagram @gyudashkina
Фото на анонс: Instagram @marinayudashkina