Мій цар: дружина Ігоря Бочкина розповіла про їх 3-річного сина

642

49-річна Ганна Легчилова і 62-річний Ігор Бочкін — одна з найбільш міцних і гармонійних пар вітчизняного кіно. Вони разом вже понад 17 років. Їх звели театральні підмостки, у 2000 році актори разом репетирували виставу «Подорожні ночі» і між ними промайнула іскра взаємної симпатії. Через 2 роки вони одружилися і з тих пір не розлучалися, часто появлясь разом в кіно і на театральній сцені.

Фото: Instagram @anna_legchilova

Зіркова пара завжди ретельно охороняла спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділилася подробицями приватного життя. Однак, у лютому цього року, Ганна відкрила завісу секретності і зробила в особистому блозі заяву, що приємно здивувало і шокувало численних шанувальників акторської пари. Виявляється 3 роки тому актриса вперше стала мамою. У них з чоловіком народився первісток, довгоочікуваний син, якого назвали Іваном. Шанувальники обсипали Анну і Ігоря привітання і добрими побажаннями, а також попросили розповісти подробиці, але актриса з ними в діалог не вступила. Вона як і раніше рідко викладає в особистий блог кадри з малюком і кожна така фотографія – справжній подарунок для фанатів.

Наприклад, у липні Ганна показала чудовий спільний портрет з сином на тлі моря і поділилася материнськими емоціями.

Коли мій син народився і подивився на мене, я відразу зрозуміла, що мені ніколи з ним не буде нудно…. Шкода тільки, що вони так швидко ростуть

ЛегкоступоваФото: Instagram @anna_legchilova

А нещодавно Легчилова поспілкувалася з журналістами журналу «Антена» та розповіла про спадкоємця і про те, як змінилася їх з чоловіком життя після народження Вані. Крім того знаменитість відкрила секрет міцних сімейних відносин з чоловіком.

Три роки тому, коли дитина тільки з’явилася на світ, у мене відразу виникло відчуття, що він був з нами завжди, — ділилася вона. —Зараз я стала більш відповідальна, почала про себе більше думати, берегти, адже я повинна виростити свого хлопчика. Тепер не можу ризикувати, все життя підпорядкована синові. І якщо погоджуюся на нові проекти, то строю робочий графік так, щоб не залишати сина більше ніж на тиждень. Поки він маленький, доглядає няня, але скоро буду брати його на зйомки. — розповіла Ганна. — Я живу в абсолютно чоловічій царстві, і кожен вимагає до себе максимальної уваги. Ігор більш суворий до сина, ніж я. Не можу встояти перед проханнями Іванка. Так що чоловік зараз виховує мене, щоб я вимогливішими виховувала сина. Як і всі батьки, хочемо, щоб він, коли виросте, був добрим, розумним, дбайливим… Намагаємося прищеплювати йому кращі якості, а потім подивимося, що проросте.

ЛегчиловаФото: Instagram @anna_legchilova

Також актриса зізналася, що Іваном малюка назвали на честь дідуся, батька Ігоря Бочкина. За словами Ганни, у сина непростий характер, прямо як у його знаменитого тата. Ваня рано почав говорити і в 3 роки вже називає себе царем. До речі, його рідкісні фотографії у своєму особистому блозі Ганна завжди підписує забавним хештегом #мойцарь.

Наостанок, Ганна розкрила секрет міцних сімейних відносин з чоловіком. За її словами, вони обидва дуже вибухові і емоційні, тому без сварок не обходиться. Однак, за минулі роки вони навчилися домовлятися і приходити до спільного знаменника. Актриса вважає, що їй дуже пощастило з чоловіком, адже він дуже мудра людина і відмінний, турботливий батько.

У кожної пари свій секрет, і у нас теж, — ділиться вона. — Тут немає рецептів для всіх. Коли ми зустрілися, я представила себе разом з Бочкіним через 30 років, з цим відчуттям і живу. Він єдиний чоловік, з яким мені не нудно, а ще мій син. Розслаблятися мені ці два товариша не дають! Коли ми всі будинки, я встаю вранці, і мені важливо, щоб всі мої посміхалися. Якщо хтось прокинувся в поганому настрої, значить, щось не так. Нехай на вулиці дощ або сніг, головне — щоб погода в домі була радісною і всі здорові.

БочкинФото: Instagram @anna_legchilova

До речі, ще одна актриса, 42-річна Вікторія Ісакова тоже кілька років приховувала, що у них з чоловіком, режисером Юрієм Морозом народилася дочка. Актриса приховує подробиці особистого життя і лише в листопаді минулого року відкрила свою головну таємницю в інтерв’ю журналу ОК.

Сьогодні я прокинулася, випила кави, мені посміхнувся дитина — в ці миті я щаслива, — розповіла вона. — Я, як мама маленької дочки, часто думаю, як потрібно виховувати дитину, які рольові моделі ми їй демонструємо. Намагаюся відповідально ставитися до того, що все закладається з дитинства.

Виктория ИсаковаФото: Instagram @v_isakova

Вікторія лише днями розсекретила обличчя дочки. А старша сестра дівчинки, актриса Дарина Мороз, розкрила ім’я дівчинки. Виявляється, Вікторія та Юрій назвали доньку Варварою. Під фото з дівчинкою Дар’я поставила хештег #варвараюрьна

Читайте також:

  • Страхи у дітей і боротьба з ними
  • Тотальне щастя: Вікторія Ісакова розповіла про дочку
  • Неймовірна ніжність: Вікторія Ісакова поділилася рідкісними кадрами з донькою
Фото на анонс: Instagram @anna_legchilova