Гени не обдуриш: актриса Олена Ксенофонтова показала фото з підрослими донькою

1352

46-річна Олена Ксенофонтова – затребувана актриса театру і кіно. Більшості телеглядачів вона запам’яталася ролі бізнес-вумен у серіалі «Готель Элеон». У звичайному житті Олена – така ж розкішна і чарівна жінка. Одне з багатств актриси – її смарагдові очі.

Такі ж гарні оченята і у дочки Олени – 8-річної Софії. Знаменитість розповіла в особистому блозі фото з спадкоємицею, яке демонструє – дівчинка росте копією своєї матусі.

© Instagram @elena_ksenofontova_official

Передплатники артистки захопилися мамою та донькою:

доча ваша принцеса з казки

Носики курносики схожі

Читайте також:Дві грації: Катерина Клімова та її 17-річна дочка вразили своєю схожістю в нарядах як у Кейт Міддлтон

А найуважніші користувачі Мережі розгледіли, що Сонечка успадкувала від мами не тільки смарагдові очі, але і завзяті веснянки.

Дві Прекрасні конопушки… – зазначили шанувальники Олени Ксенофонтової.

Однак дівчинка росте не тільки копією своєї матері. Софія успадкувала й пристрасть до мистецтва. Нагадаємо, вона грала разом з мамою невелику роль у виставі «Птах Люба». Олена Ксенофонтова пишалася спадкоємицею.

© Instagram @elena_ksenofontova_official
© Instagram @elena_ksenofontova_official

Зазначимо, перш Олені Ксенофонтової довелося відстоювати своє право на спільне життя з донькою. Однак після тривалих розглядів актрисі вдалося відсудити дочка у її батька, адвоката Олександра Рудих. Знаменитість активно підтримували друзі та шанувальники. Тисячі людей підписували петицію.

Читайте також:Юна співачка: донька Поліни Гагаріної вирішила піти по стопах мами

Нагадаємо, Олена Ксенофонтова виховує двоє дітей. Первісток Тимофій (16) народився в 2003 році в шлюб актриси з продюсером Іллею Неретиным. А Софія з’явилася на світ у відносинах знаменитості з Олександром Рудих. Актриса нескінченно рада свого материнства і сміливо в цьому зізнається:

Коли Бог роздавав дітьми, я (хай і не відразу) виявилася в числі фаворитів. Все життя намагаюся виправдати його довіру та щедрість.

© Instagram @elena_ksenofontova_official

А що дитина успадкував від вас?

Фото на анонс: Instagram @elena_ksenofontova_official