Головна мамина шанувальниця: Пелагея поділилася новим знімком з дочкою

463

Співачка Пелагея і її чоловік, хокеїст Іван Телегін, — одна з найбільш непублічних зіркових пар у вітчизняному шоу-бізнесі: їх рідко можна зустріти на заходах, вони практично не діляться знімками в своїх особистих блогах, а в 2017 року подружжя і зовсім видалили свої сторінки, коли на світ з’явилася донька Таїсія, однак тепер щасливі батьки з радістю публікують фото своєї спадкоємиці.

Так, зовсім нещодавно у своєму особистому блозі Пелагея виклала два знімки з невеликої відпустки. На одному мама і донька позують в червоних купальниках, а на другому – в однакових сукнях.

У Сочі +25. Хто може, — поїхали купатися! ДУЖЕ чекаємо на вас на нашому концерті 17 вересня (КЗ Фестивальний) в найпрестижнішому залі на березі Чорного моря! – проанонсувала свій виступ Пелагея, – підписала фото співачка.

© Instagram @pelageya_insta

А вчора у співачки відбувся концерт, на який, звісно ж, прийшла головна її шанувальниця – маленька Таїсія. Після виступу Пелагея опублікувала знімок з спадкоємицею з гримерки:

© Instagram @pelageya_insta

Шанувальники тут же обсипали маму з дочкою компліментами в коментарях:

Принцеси😻👸🏼❤️

Уті які хорооошие 😻

Які дівчатка❤️😍

До речі, цього літа Сергій Лазарєв дав сольний концерт у столиці, на якому, звичайно ж, був присутній його спадкоємець. Судячи з відео, яке виклав пізніше в свій особистий блог співак, Микиті виступ папи сподобалося дуже сильно: він підспівував Сергію і навіть влаштував запальні танці під його хіт.

Коротко про те, як пройшов мій традиційний літній концерт в Shore House❤️. Як завжди, приголомшлива атмосфера, багато глядачів, друзі і звичайно моя сім’я! В цей раз, моїм головним глядачем був мій синуля❤️!!! На відео танцювальний баттл між Микитою і Катею 😂 @kativarnava! Катюня, по-ходу тут ти продула.::😂 Спасибі всім, хто не побоявся прохолодної погоди… — так підписав відеоролик щасливий батько.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Aug 3, 2019 at 12:54am PDT

Нагадаємо, що Пелагея і Іван Телегін одружилися у червні 2016 року, проте весілля була таємницею. У січні 2017 року співачка народила дочку і вийшла з соцмереж. Через півроку зірки відновили свої акаунти і стали зрідка публікувати спільні знімки, а потім і показали дочку. В одному з інтерв’ю Палажка розповідала, що Таїсія зовсім на неї не схожа.

© Instagram @pelageya_insta
Фото на анонс: Instagram @pelageya_insta