Головні вболівальники: як четверо дітей Кріштіану Роналду святкують його голи

557

34-річний Кріштіану Роналду і 25-річна Джорджина Родрігес по праву вважаються однією з найбільш зразкових пар в світовому спорті. Незважаючи на те, що легендарний спортсмен поки не оформив відносини з коханою офіційно, він приділяє весь вільний час Джорджине і дітям. До речі, у багатодітного батька їх четверо: Кріштіану-молодший (8), близнюки Єва і Матеу, яким трохи менше двох років, і однорічна Алана-Мартіна.

© Instagram @georginagio

Джорджина часто розповідає про те, як проходять її сімейні будні з дітьми. На цей раз вона показала передплатникам, як малюки радіють забитим голам папи.

Переможець, неповторний, моя любов, — емоційно підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 10, 2019 at 2:24pm PDT

Шанувальники оцінили зворушливий сімейний ролик і те, як діти пишаються своїм знаменитим батьком:

Боже, як мило😘😘❤️❤️❤️

Сім’я — це головне 😘👑🙏💝😁💗💗💗

У вас не буде проблем у житті, так як ваш тато — один з головних футболістів сучасності. Можете просто кататися по полоу і отримувати задоволення 😂😂🤣

Краса, сім’я, чудово

До речі, зоряна пара з трепетом ставиться до свят в сім’ї. Коли маленькій Алана-Мартіна виповнився рік, Джорджина опублікувала в особистому блозі забавну фотографію, на якій Єва, Матеу і маленька іменинниця, наряджені в костюми принцес і супергероїв з коміксів, заливисто регочуть в камеру.

Сьогодні Алана-Мартіна виповнюється рік. Рік, повний любові і щастя. Справжнє благословення для нашої родини, яку ми побудували з такою любов’ю. Ми вдячні Богу за те, що у нас є такі діти. Спасибі всім за підтримку і любов, яку ви нам даруєте. Дякую за привітання для Алани! — вона підписала знімок.

© Instagram @georginagio

Читайте також:

  • Татова принцеса: Кріштіану Роналду розчулив шанувальників відео з однорічною донькою
  • Життя після ЧС-2018: Кріштіану Роналду відпочиває у Греції
  • Кріштіану Роналду подарував дітям BMW
Фото на анонс:Instagram @georginagio