Два головних критерії: Оксана Федорова розповіла про майбутній школі для сина-першокласника

1576

Ось вже вісім років Оксана Федорова живе в щасливому шлюбі з Андрієм Бородіним. Подружжя виховує двох дітей: 7-річного сина Федора і дочку Єлизавету, якій нещодавно виповнилося 6 років.

Незадовго до початку навчального року Оксана розповіла про те, в яку школу піде її старша дитина. Як з’ясувалося, головними, на думку телеведучої, є два аспекти:

Тут два головних критерії: дитині має бути зручно добиратися до школи і щоб вчителька подобалася — контакт з педагогом дуже важливий.

© Instagram @fedorovaoksana

Також Оксана поміркуємо про майбутньої професії для сина, хоча зізналася, що говорити про це поки рано.

Поки рано говорити про вибір професії. Діти в цьому віці активно розвиваються, зараз він дуже любить спорт і рухливі ігри, плавання. Близький до природи: любить возитися з тваринами, із задоволенням ловить рибу, захоплена рослинами, цікавиться природою, любить розглядати книги на цю тему. Цілком ймовірно, це все пройде, а може і ні. Федько у нас хлопець грунтовний, любить будувати всілякі конструкції з дощок, подушок, будь-яких підручних матеріалів. Поривається шпаківню змайструвати. Якщо з сина вийде архітектор — буде здорово, мені подобається ця професія. Хоча не виключаю, що він вибере державну службу. Час покаже, — розповіла вона в інтерв’ю Телепрограмі».

© Instagram @fedorovaoksana

А нещодавно Оксана Федорова похвалилася тим, якою красунею зростає її дочка. В честь дня народження дівчинки зіркова мама опублікувала у своєму особистому блозі пост, в якому привітала юну спадкоємицю:

Діти нам потрібні для того, щоб ми тут, на землі могли торкнутися Царства Небесного. А для віруючої людини дитина — приклад того, яким треба бути. Недарма Господь говорить: «Будьте, як діти». Не в тому сенсі, що діти такі шалопаї, а те, що вони дуже веселі, незлобивые і чисті. Їх сльози тривають п’ять хвилин, а радість — цілий день, і для неї достатньо дрібниці. У життя дітей є сенс, тому що вони ясніше відчувають Бога і живуть радісно, з любов’ю.

Діти нам потрібні для того, щоб ми не закостеніли, не стали зовсім дорослими і прагматичними, не перетворилися в безсердечних головешок, у яких все наперед розрахована і піддається логіці.

Протоієрей Ігор Фомін. Це справді золоті слова , моїй малій Єлизаветі 6 років. Мій ангел , будь щаслива. #день народження #happybirthday

Нагадаємо, в цьому році в 1-й клас піде і син телеведучого Дмитра Шепелєва, Платон: до початку канікул зоряний батько теж вибирав школу і був неприємно здивований, про що розповів шанувальникам.

Читайте також:

  • Оксана Федорова поділилася сімейними рецептами краси від бабусі і мами
  • Не відрізнити: Оксана Федорова показала кадр з донькою в честь дня народження
  • Вікторія Макарська розповіла, як заощадити на шкільній формі
Фото на анонс: Instagram @fedorovaoksana