Двоє на дорозі: Галина Юдашкіна опублікувала веселе відео з синами

571

Успішна бізнес-вумен і зразкова мама Галина Юдашкіна разом зі своїм чоловіком, Петром Максаковым, виховує двох синів: трирічного Анатолія і однорічного Аркадія. Читачі її блогу обожнюють малюків, і кожен новий пост з хлопцями збирає рекордну кількість лайків і переглядів.

Не так давно розмові з шанувальниками дочка модельєра визнавалася – вона планує третьої дитини. І цілком ймовірно зважиться на цей крок найближчим часом, оскільки їй подобається, що між дітьми невелика різниця у віці.

Я хотіла, щоб у дітей була маленька різниця у віці і їм було не нудно рости і розвиватися разом, тому ми з Петриком вирішили надовго не відкладати народження другої дитини, — говорила знаменитість в інтерв’ю «Летидор».

© Instagram @gyudashkina

Днями Галина опублікувала у себе на сторінці веселе відео з підросли синами: на ньому обидва спадкоємця сіли в маленьку машику – в тісноті, та не в образі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 25, 2019 at 1:07am PDT

Вважаємо, що зовсім скоро діти підростуть і почнуть, як син Олексія Чадова — п’ятирічний Федя, катати своїх батьків на машині.

View this post on Instagram

A post shared by Олексій Чадов (@alexeychadovofficial) on Jun 25, 2019 at 1:43am PDT

До речі, буквально пару тижнів тому знамениті онуки проводили вихідні в Підмосков’ї, на дачі у бабусі. Галина Юдашкіна поділилася милим кадром з Аркашею на тлі грядок, який із задоволенням пробує бабусин урожай.

Головний дегустатор бабусиної грядки 🥒🥬🥦 — з ніжністю підписала фото зіркова матуся.

© Instagram @gyudashkina

До речі, на дачі у дітей є свій власний будиночок на дереві, який їм побудувала бабуся:

«Побудували з Анатолькой будиночок на дереві, машину, дуже задоволений і багато працював сам, не знаю чим більше задоволений, що брав участь у будівництві або коли можна грати, сказав, що буде грати з Аркашею», — з гордістю пише Марина Юдашкіна.

© Instagram @marinayudashkina

Варто відзначити, що зіркові батьки не тільки балують своїх синів, вони серйозно ставляться до їх вихованню і признаюся, що бувають суворі:

Ми дуже строгі батьки, якщо справа стосується навчання. В інших випадках намагаємося дітям нічого не забороняти. Впевнена, чим більше забороняти, тим сильніше їм хочеться. І тому на дитячому святі наші хлопчики зазвичай з’їдають одну-дві цукерки і тікають грати. Але я часто бачу дітей, які на таких заходах вперше бачать стільки солодкого, і їх неможливо відірвати від стіл, – говорила Юдашкіна в інтерв’ю Hello.

© Instagram @gyudashkina

Нагадаємо: Галина вийшла заміж за Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна, в 2014 році. У червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, а ведучим свята став Микола Басков. Нещодавно з’ясувалося, що молодята підійшли до вибору танцю з фантазією і вирішили, що відмінною альтернативою банальним весільного вальсу стане енергійний чарльстон.

View this post on Instagram

A post shared by 🌿Gala Maxakov Yudashkina🌿 (@gyudashkina) on Jun 8, 2019 at 6:35am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки