Пухкі щічки: Вікторія Толстоганова поділилася своїм дитячим фото

837

47-річна Вікторія Толстоганова — не тільки талановита і затребувана актриса, але і чарівна багатодітна мама: від першого шлюбу з актором Андрієм Кузічевим з’явилися на світ донька Варвара (13) і син Федір (10). Пізніше знаменитість вдруге вийшла заміж, її обранцем знову став колега по акторському цеху – Олексій Агранович. В цьому союзі народився син Іван (8).

© Instagram @vtolstoganova

Сьогодні вона вирішила порадувати шанувальників своїм дитячим фото: на знімку Толстоганова, загорнута в теплу шубку і шарф, досить посміхається.

«Петрови грипі в і навколо нього»)))) ох вже ця косиночка під шапку, я пам’ятаю її ніжність, – кумедно підписала знімок актриса.

© Instagram @vtolstoganova

Шанувальники подякували улюблену артистку за те, що вона поделалсь таким приємним кадром з дитинства:

Я пам’ятаю ці шубки і шапки, така ностальгія коли дивишся такі фото..діточки такі пупси закутані❤️

А шубка, валянки!👍 Мої діти ще ходили так і шапки такі носили косиночку і в’язала їм. І здорові були.👍

У мене теж є такі фотки😄 зате тепло було👍

Незважаючи на те, що Вікторія рідко розкриває подробиці про своє особисте життя, фотографіями дітей актриса періодично ділиться в соцмережах. Так, нещодавно вона опублікувала в соцмережах кадри з незвичайній фотосесії, де зображена з дочкою. В кадрі – мама і донька в образі північних красунь.

© Instagram @vtolstoganova

До речі, в інтерв’ю виданню Hello актриса говорила, що Варвара не тяжіє до акторської професії:

Моя Варвара (дочка Вікторії від попереднього шлюбу. — Ред.) взагалі до професії мами відноситься навіть якось зверхньо, і, можливо, це правильно. Звичайно, діти якісь фільми з моєю участю дивилися. Але у нас немає цього акторського культу в сім’ї.

У Олексія теж є дочка Варвара від попередніх стосунків. А ось вона, як раз, росте дуже творчою особистістю:

Моя Варя викладає в Instagram багато якихось маленьких скетчів, де виступає і автором, і актрисою, та оператором. Мені здається, у неї є талант до візуального контенту. А якщо говорити про дитинство в акторській родині, то я сам в цьому сенсі потомствений кінематографіст (батько Олексія, Михайло Агранович, — оператор, а мати, Емілія Кулик, – актриса. – Прим. ред.). Інколи справа навіть не в тому, хто твої мама і тато, а в якому середовищі ти ростеш. В один момент друзі батьків стають твоїми, ти постійно в творчій сфері крутишся. У чомусь це може вплинути на вибір професії, тобто такий розвиток подій завжди десь в підсвідомості існує, – розповідає батько.

© Instagram @alexey_agranovich

А от син Ваня, за словами Вікторії, хоче піти по стопах батька і стати режисером, але одночасно займатися футболом і підкорювати космос.

© Instagram @vtolstoganova
Фото на анонс: Instagram @vtolstoganova