Двійнята: дочка Дмитра Малікова вразила неймовірною схожістю з мамою

733

49-річний Дмитро Маліков – турботливий батько двох дітей. Разом з дружиною Оленою вони разом вже більше 25 років і виховують 19-річну Стефанію і маленького Марка, якому в січні виповниться два роки. Щаслива сім’я дуже багато часу проводить разом: ходять в кіно, на концерти і літають відпочивати.

© Instagram @dmitriy_malikov

Дочка відомого музиканта регулярно оновлює свій особистий блог і ділиться не тільки своїми фотографіями, але і кадрами з молодшим братиком і батьками. Нещодавно, наприклад, Стефанія виклала ранкове фото Марка в забавній пов’язці на голові, від чого він став схожий на маленького зайчика.

Моя ідеальна субота, – підписала кадр Малікова-молодша.

© Instagram @steshamalikova

А вчора ввечері дівчина опублікувала фотографію зі своїми батьками, вразивши шанувальників схожістю зі своєю мамою: такі ж світлі очі, схожі форма носа і губ!

© Instagram @steshamalikova

Читачі особистого блогу Стефанії відразу ж відзначили, що дочка з мамою виглядають як сестрички:

Що мама, донька – одного віку здаються!

З мамою на одне обличчя! Прекрасні ❤️

Завжди милуюся Вашими батьками! Мама красуня!

До речі, цього літа зоряне сімейство у повному складі вирушили на берег теплого моря. Пляж, золотий пісок… Цьому особливо був радий молодший представник творчої династії, який приїхав у відпустку зі своїм «автопарк». Малюк весело проводив час в суспільстві старшої сестри і вивчав усі можливості іграшкового самоскида. Родзинку пляжного образу Марка надає біла капелюх з контрастною стрічкою. У шортиках біло-синього кольору він чарівний!

© Instagram @steshamalikova

До речі, в одному з інтерв’ю Дмитро Маліков навіть зізнався, що хотів би зупинити час, щоб Марк не ріс так швидко.

Безумовно, коли тобі під п’ятдесят і з’являється маленька дитина, інакше ти до цього ставишся, ніж коли тобі між двадцятьма і тридцятьма. Тому що це інший етап у житті, коли більше цінуєш йде час. І я навіть ловлю себе на думці, що не дуже хочу, щоб син ріс швидко. Я хочу, щоб він залишався таким маленьким, чудовим, невинним янголятком.

Нагадаємо, що два роки тому Стефанія надійшла в МДІМВ. Їй далося це без особливих зусиль. Вона здала єдиний державний іспит і отримала високі бали з математики та російської мови. Дівчину тут же в Мережі звинуватили у хабарництві для комісії з ЄДІ. Рособрнадзор провів власне розслідування і ніяких порушень не виявив.

Стефания Маликова© Instagram @steshamalikova

Нещодавно вона вирішила поспілкуватися з шанувальниками в особистому блозі і відповісти на їхні запитання. Вона розповіла, що планує в майбутньому продовжити освіту за кордоном. З країною вона поки не визначилася, але згадала, що їй сподобався відпочинок в мовному таборі в Швейцарії. Вона пробула там всього три тижні і за цей короткий термін підтягла мову, навчилася кататися на конях і обросла друзями.

Стефания Маликова© Instagram @steshamalikova

Читайте також:

  • Пляжна романтика: Стефанія Малікова поділилася кадрами з молодшим братом з відпустки
  • Відео: дочка Дмитра Малікова стала телеведучою
  • Відео: Стефанія Малікова танцює з молодшим братом
Фото: © Instagram @steshamalikova, @_novosti_star_