Дві вишеньки: актриса Ганна Пєскова показала фото з красунею-сестрою

988

33-річна Ганна Пєскова – активний користувач соціальних мереж. В особистому блозі знаменитість розповідає про творчість, про друзів, подорожі, демонструє розкішні образи. А ось про сім’ю пише дуже рідко. На цей раз Ганна решла показати шанувальникам свою красуню-сестру.

Моя сестричка❤️ Моя друга половинка❤️ Я просто хочу, щоб ти була найщасливішою на світі🙏🏻 Безмежно кохаю ❤️ . P. S. І тут я зрозуміла, що у нас з тобою дуже мало спільних фотографій🤣🤣🤣 Потрібно це терміново виправити! 😘 — підписала вона сімейний знімок.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Пєскова (@anna.peskova) on Oct 1, 2019 at 5:47am PDT

Звичайно, передплатники Анни оцінили красу сестер і те, які у них ніжні відносини:

Класні🔥

Добрі сестрички)

Красивыееее😍😍

Красиві і тааак схожі😍😁

Як дві грації! А де третій?

Яка гарна сестра😮😮🎊

Дві сестри…дві особистості…два серця, Дві душі…два життя…дві долі. Два місяці…два Сонця…два миті, Дві Вселенської дали…дві зірки.👍👏🏻Ух…🔥🌹🌹🌹🤗

До речі, нещодавно зірка кіно порадувала передплатників спільною фотографією з мамою. Мати Ганни живе у Франції. З-за цього вони зустрічаються набагато рідше, ніж хотілося б.

А у мене видалися 2 щасливих дні, – зізналася актриса. – Ми дуже рідко бачимося з моєю матусею, останній раз наша зустріч відбулася рівно рік тому…Її робочий графік і мій не дозволяють бачитися частіше, але від цього наші короткі зустрічі дарують ще більше щасливих емоції.

© Instagram @anna.peskova

В коментарях була думка, що мама актриси, Алла, «схожа на героїню серіалу «Просто Марія»». Нагадаємо, цю роль виконала бразильська актриса Вікторія Руффо.

© Instagram @anna.peskova, @victoriaruffo

Читайте також:

  • Як дві краплі води: актриса Ганна Пєскова показала свою молоду і красиву маму
  • Актриса Ганна Пєскова вперше показала 1,5-однорічну доньку
  • Перше фото: сестра Влада Топалова дала своїй новонародженій дочці незвичайне ім’я
Фото на анонс: © Instagram @anna.peskova