Дві красуні: Даря Мороз показала портрет з 9-річною донькою в стилі family look

1291

36-річна Дарина Мороз – талановита актриса і гідна продовжувачка кінодинастії Левтовых-Мороз. Її батьки відомі у світі кіно люди: батько Юрій Мороз – режисер, а мама – Марина Левтова, актриса і зірка радянського кінематографа. Тому, не дивно, що вона пішла по стопах зіркових батьків. Її дебют в кіно відбувся у віці 3 місяців і з тих пір її кар’єра йде лише вгору.

© Instagram @d_moroz

Однак, головна роль в житті Дар’ї – це роль турботливої мами. Нагадаємо, що знаменитість 8 років була одружена з режисером Костянтином Богомоловим і народила йому дочку Анну (9). Минулого літа зіркова пара розлучилася, проте вони зуміли зберегти дружні стосунки заради доньки. Зоряна спадкоємиця росте дуже розумною і творчої дівчинкою. Відомо, що вона навчається в престижній школі при Німецькому посольстві і вивчає… відразу 4 мови. Крім того, Аня вже кілька років займається живописом, а зіркова мама з гордістю демонструє її роботи в особистому блозі. Шанувальники актриси впевнені, що у дівчинки справжній талант до малювання.

© Instagram @d_moroz

Читайте також:Дочка Дар’ї Мороз вивчає відразу 4 мови

В кінці жовтня зіркова матуся разом з спадкоємицею вирушили у велике і цікаве подорож, поєднавши роботу і сімейний відпочинок. Спочатку вони відвідали театральний фестиваль в Китаї, а потім поїхали в Лондон, де сходили в один із найвідоміших у світі музеїв сучасних образотворчих мистецтв – Галерею Тейт (Tate Modern Museum).

© Instagram @d_moroz

Зараз Дарина з Анною вже повернулися додому і судячи з кадрів в особистому блозі актриси, вони цієї осені не нудьгують. У ці вихідні Дар’я показала передплатникам свого блогу стильний портрет з дочкою в стилі family look, а також поділилася забавним відео, де зоряна спадкоємиця запально і дуже весело танцює.

Ранковий креативчик від #аннаконстантинна

А на другій картинці наш #doubledressing і погляд Анни в камеру. Паєтки-переворотки це наше все!!! — написала Дарина.

View this post on Instagram

A post shared by d_moroz (@d_moroz) on Nov 9, 2019 at 12:44am PST

© Instagram @d_moroz

Шанувальники щиро захоплюються модними мамою і донькою і залишають їм масу компліментів.

Ну модниця! Вся в маму! Гідна продовжувачка кинорода))))))

Які ж ви гарненькі!!! Дві красуні!

Ой круті! просто чудо. Аня прям модель, але така безпосередня і забавна

© Instagram @d_moroz

До речі, шанувальники вже не раз відзначали, що Ганна росте дуже схожою не тільки на свою знамениту маму, але і на бабусю – актрису Марину Левтову. На жаль, вона не побачила свою онуку. Левтова пішла з життя в 2000 році в результаті нещасного випадку.

У вересні цього року Дар’я показала в соцмережах рідкісний кадр з батьками і спровокувала бурхливі обговорення фанатів про феноменальне схожості Ані та Марини Вікторівни.

© Instagram @d_moroz

Читайте також:Хроніки дорослішання: Дар’я Мороз показала рідкісні кадри з батьками з сімейного фотоальбому

Нагадаємо, що батько Дарини, Юрій Мороз ось вже більше 15 років одружений на актрисі Вікторії Ісакової. Зіркова пара вважається однією з найбільш таємничих в світі російського кіно, адже вони примудрилися кілька років приховувати факт народження у них спільної дочки і лише минулої осені Вікторія розкрила головний секрет і зізналася, що у них з чоловіком є дочка. А нещодавно зіркова мама перестала приховувати обличчя спадкоємиці і вперше поділилася в особистому блозі її чудовим портретом. До речі, ім’я дівчинки розкрила її сестра Дарина Мороз. Завдяки її коментарю шанувальники дізналися, що дівчинку звати Варвара.

© Instagram @v_isakova
Фото на анонс: Instagram @d_moroz