Дві принцеси: Анна Хилькевич показала підрослих обох дочок

458

32-річна Ганна Хількевич — талановита актриса, успішна бізнес-вуман, щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 3-річній Арианны і однорічної Маші. Знаменитість регулярно ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про своїх принцес. Єдине, що поки приховує Ганна — це зовнішність молодшої дочки. За її словами, дитина не любить фотографуватися, тому на більшості знімків вона зображена зі спини.

Хилькевич с дочерьюФото: Instagram @annakhilkevich

Нещодавно Хилькевич з сім’єю відправилися відпочивати в Туреччину і навіть зробила цікавий колаж на тому ж місці, але з різницею в цілий рік, і запропонувала шанувальникам знайти 6 відмінностей.

В дитинстві я просто обожнювала гру «знайди відмінність». Тут я нарахувала всього 6🙈😂 невже в наступному році майка чоловіка і мої шльопанці пройдуть перевірку часом?

До речі, на цьому фото Ганна вперше повернула молодшу доньку обличчям до камери, проте її личко приховують великі сонячні окуляри.

© Instagram @annakhilkevich

А сьогодні актриса виклала знімок обох дочок з їх дитячої кімнати. Поки старша позує на камеру, молодша тягнеться за іграшками, розкиданими по підлозі.

Коли запустила двох дітей ідеально чисту кімнату і через 5 хвилин так… 🙈 сподіваюся , це не тільки у нас так😝🤞🏼😂

© Instagram @annakhilkevich

Потішив шанувальників знімок, і вони залишили безліч коментарів:

У мене так постійно, але тільки у мене четверо 😀діточок. 😂😂😂

У вас це ще квіточки😂

У мене з однією донькою так 🤦♀️

До речі, незважаючи на всю любов до дітей, Ганна вважає себе суворою мамою.

У нашій сім’ї я суворіше, ніж тато. Але прийшла до цього не відразу — лише коли Аріанні виповнилося півтора року, я зрозуміла, що потурати всім примхам не можна, інакше дуже скоро можуть початися проблеми. Правда, щоб навчитися бути і ласкавою, і розумною, і строгою мамою одночасно, мені довелося повчитися, — говорила вона в інтерв’ю виданню «Аргументи і факти».

© Instagram @annakhilkevich

Актриса також зазначала, що не лає своїх дітей, а намагається пояснювати і пропонувати альтернативи.

Моя Аріанна по натурі хуліганка. Бувають моменти, коли вона упирається (наприклад, потрібно виходити з дому, а вона валяється на підлозі). Зрозуміло, що тоді я починаю сердитися. Але роблю над собою зусилля — намагаюся висловлювати все в ігровій формі, — додала вона.

До речі, Ганна у недавньому інтерв’ю виданню «7 днів» зізналася, що не зовсім правильно поводилася, коли народилася старша дочка, але цей безцінний досвід дуже допоміг їй після народження другої дочки.

Я вважаю, що з Арианной зробила помилку: за кожним словом бігла до неї. І з Машею могла зробити таку ж. До мене приходила фахівець з грудного вигодовування, яка сказала, що годувати дитину треба за вимогою. І я мало не зіпсувала собі і всім домочадцям життя. Зараз годую дитину по годинах. Ми разом з Машею виробляємо режим, а не вона творить те, що хоче. Потім, Аріанна у мене з самого народження криклива, трохи що — подає сигнал. Нетерпляча. А Машенька знає: для того, щоб поїсти, потрібно просто трішки почекати. Вона спокійна. Спить ночами, — розповіла Хількевич.

© Instagram @annakhilkevich
Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich