Дебют на телебаченні: Стас Костюшкін вперше показав старшого сина

571

У новому випуску передачі «Чесне слово» улюблений телеведучий Юрій Ніколаєв прийшов у гості до популярного співака Стаса Костюшкину і його сім’ї. І, на подив численних шанувальників артиста, на інтерв’ю були присутні не тільки дружина Юлія і сини Богдан (12) і Мирон (3), але і… старший син Мартін (16), який живе в Санкт-Петербурзі і вперше з’явився на телебаченні.

© Instagram @karapylka

Це рідкісний випадок, коли ми всі разом, тому що Мартюха, як правило, завжди в Пітері, – поділився Стас Костюшкін.

Нагадаємо, сина Мартіна подарувала співакові його друга дружина Ольга. Хлопчик народився 2003 році, проте вже в 2006 пара розпалася. Стас і Ольга прожили разом 3 роки.

Незважаючи на те, що зараз у Костюшкін нова сім’я, він у прекрасних стосунках зі своїм старшим дитиною. Сам Мартін на питання Юлія Миколаєва про те, яким батьком є відомий музикант, з посмішкою відповів так:

Він добрий поліцейський! Проблеми, які виникають, – це фінансові проблеми. І тато тут добре допомагає!

© Instagram @karapylka

Мартін також розповів про свої захоплення. Як виявилося, після школи хлопчик ходить на додаткові заняття з математики та інформатики. А в планах у нього стати програмістом. Тому найближчим часом він має намір зайнятися поглибленим вивченням технічних дисциплін.

Що стосується середнього сина артиста, Богдана, то його хобі – спорт.

Бонька цілий день у школі. Плюс у нього спорт і гуртки додаткові. Він їде з ранку, і я знаю, що у нього там все в комплексі: і загальноосвітня програма і спортивна, – поділилася Юлія Костюшкін.

© Перший канал

А ось молодший синочок Стаса, Мирон, поки захоплюється тільки машинками.

Вже можна в Книгу рекордів Гіннеса подавати заявку на кількість машинок у Мирона. Він 3,5 роки знає всі марки машин! – зі сміхом зазначила Юлія.

Младший сын Стаса Костюшкина© Instagram @karapylka
©Перший канал

До речі, в одному з інтерв’ю Стас зізнавався, що, незважаючи на щільний гастрольний графік, намагається весь вільний час присвячувати синам і завжди бути в курсі їх інтересів.

Намагаюся спілкуватися з дітьми, як батько спілкувався зі мною. Це більше схоже на відносини між старшим і молодшим братом — вони більш довірливі, ніж у тата і сина. Іноді в розмові можу сказати: «Братан, ти що робиш?!» Загалом, знаходжу спільну мову різними способами. Я все знаю про комп’ютерні ігри, фільми, новинки інтернету. Намагаюся вникати в інтереси синів, щоб тримати руку на пульсі не тільки моди, але і інтересів моїх дітей, — заявляє Костюшкін.

View this post on Instagram

A post shared by Стас Костюшкін (@stas_kostyushkin_official) on Jan 8, 2019 at 12:28am PST

Фото на анонс: © Instagram @stas_kostyushkin_official, Перший канал.