Лариса Вербицька поділилася своїм домашнім засобом від целюліту

1188

Популярна телеведуча Лариса Вербицька відноситься до числа тих жінок, дізнаючись вік яких, замираешь від подиву. Хочеться вигукнути: «Не може бути». А справа в правильному харчуванні, заняттях спортом і дбайливому ставленні до шкіри.

© Instagram @larisa_verbitskaya

Читайте також:10 зоряних бабусь, яких просто неможливо так назвати

59-річна Лариса Вербицька не приховує, як вона підтримує свою красу, і регулярно ділиться перевіреними рецептами з передплатниками. Приміром, знаменитість розповіла, як робить скраб для тіла.

Його можна використовувати 1 раз на тиждень в душі в якості догляду і як відмінний засіб від целюліту, — зазначила телеведуча.

1 стакан меленого кава (можна і спитий кави використовувати, той, що заварювали), 1 ст. л. солі, 1/3 чашки масла виноградних кісточок (можна помітити на будь-яке, яке є під рукою), 1 ч. л. меленої кориці.

© Instagram @larisa_verbitskaya

За словами Лариси Вербицької, «такий засіб підсилює кровообіг, розслабляє м’язи, знімає напругу, допомагає відкривати пори на шкірі і виводити токсини». А щоб воно приносило користь, радить правильно зберігати в холодильнику і не більше двох тижнів. Телеведуча впевнена:

Будь-які проблеми — зайва вага, в’ялість шкіри, зморшки — краще попередити, ніж потім з ними боротися. Тому все життя я ретельно стежу за собою. Добре виглядати мені допомагає спосіб життя: правильне харчування, помірні фізичні навантаження. Але цього недостатньо, потрібно доглядати і за особою, і за тілом: робити масаж, накладати маски, користуватися кремами, що підходять саме для вашого типу шкіри. Багато процедури роблю в домашніх умовах, але ін’єкції і апаратний догляд довіряю тільки фахівцям.

Зазначимо, раніше перевіреним способом боротьби з целюлітом ділилася і 46-річна Гвінет Пелтроу. У вік цієї знаменитості також непросто повірити… Виявилося, що зірка практикує масаж сухої шкіри натуральної щіткою, з допомогою якого злущуються відмерлі клітини з поверхні шкіри. До речі, з сухої шкіри видаляються тільки мертві клітини, а живі при цьому не пошкоджуються. Саме завдяки цьому запускається процес оновлення клітин. В результаті шкіра стає гладкою і пружною.

© Instagram @goop, @lookbio, @savynaturalista

Такий масаж дає сильний детокс-ефект, тому що виводить зайву рідину і зменшує набряки. А, як відомо, без зайвої рідини тіло виглядає більш підтягнутим і менш рихлим. Будь масаж підвищує тонус м’язів і розтирання сухою щіткою не виняток.

Читайте також:Незвичайний масаж: Анна Хилькевич розповіла, як швидко повернути форму після пологів

Один з головних плюсів: боротьба з целюлітом. Посилення кровообігу допомагає вивести з адипоцитів запаси жиру. Тому сухе розтирання щіткою допомагає позбутися целюліту. Також сухий масаж щіткою підтримує шкіру в тонусі і стимулює відновлення клітин.

А як боретеся з целюлітом ви?

Фото на анонс: Instagram @larisa_verbitskaya