Детокс і спорт: Інна Жиркова розповіла, як худне і підтримує форму

1290

29-річна Інна та 35-річний Юрій Жирковы по праву вважаються однією з найбільш красивих і міцних пар. Подружжя живуть у мирі, любові та злагоді ось вже 10 років. Незважаючи на те, що Інна народила трьох чудових дітей — синів Дмитра та Данила, а також дочку Мілану — виглядає вона чудово. Крім того, багатодітна матуся зізнається, що не проти народити ще одного ребенка:

Якщо бог дасть, то у нас з Юрою буде ще один дитинка — ми його хочемо і плануємо, – поділилася Інна в одному з інтерв’ю.

© Instagram @innazhirkova

Вчора Інна в особистому блозі продемонструвала на відео своє тренування на фітболі, спеціальному м’ячі, який використовується для виконання багатьох фізичних вправ. Зазначимо, що регулярні заняття на фітболі – відмінний спосіб зміцнити м’язи всього тіла, поліпшити поставу, справитися з проблемними зонами і навіть схуднути.

Тепер☝️я не фотографуюся з цим м’ячем 😅 Сьогодні була друга тренування,поки не все виходить ,але далі буде краще 💪😁 – підписала пост багатодітна матуся.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 25, 2019 at 5:15 PDT

View this post on Instagram

A post shared by Інна Жиркова (@innazhirkova) on Jul 25, 2019 at 3:03am PDT

Однак одними заняттями спортом Інна вирішила не обмежуватися і влаштувала собі детокс: на сніданок, обід і вечерю модель вживає тільки смузі. Один з них – зеленого кольору – має у своєму складі петрушку.

Читайте також:Зелений смузі для схуднення Кейт Міддлтон

© Instagram @innazhirkova

У себе в особистому блозі модель також влаштувала рубрику питання-відповідь, де чесно зізналася, що іноді неправильно харчується і виклала фото з бургерами і картоплею фрі. Однак це дозволено, адже при зрості 173 см вона важить всього 58-59 кілограмів.

© Instagram @innazhirkova

речі, нещодавно про свій спосіб зниження ваги розповіла Анна Хилькевич, і це – кетодиета.

Якийсь час тому я вирішила попрацювати над своїм харчуванням і очиститися)) для початку я вибрала собі кето-дієту: фішка в тому, що при її дотриманні відбувається швидке спалювання підшкірного жиру, але м’язова маса залишається незаймана💪🏽(вуглеводів в меню мінімальна кількість, основу складають білки і жири тваринного походження) причому відбувається це в найкоротші терміни. Ось так у мене і сталося — через 5 днів, я вже була схожа на «Аню в перших сезонах універу»😂 жарт)) майже! Адже брови я не стала вищипувати👌🏻😝 А сьогодні у мене 2й день детокс(всього буде 3): я п’ю тільки смузі і воду.Цікава штука, скажу я вам!) чоловік свариться, жирок тане, токсини виходять, сила волі зростає 💪🏽😝 людина може довести себе до чого завгодно за бажання))) 🤷🏼♀️🤗😝 зараз ще деньок смузі і привіт бургери😝😂

© Instagram @annakhilkevich

Однак і у Ганни схуднення не обходиться без спорту. Отже, які вправи виконує актриса:

  • біг на біговій доріжці,
  • присідання з обважнювачем.

Анна Хилькевич під час тренування активно користується фітнес-гумкою. За допомогою цього спортивного аксесуара, надітого на щиколотки, навантаження на м’язи значно зростає. Вправи з фітнес-гумою:

  • підйом стегон і сідниць лежачи на спині,
  • вправа для ніг – «ножиці»,
  • стрибки з махами руками і ногами,
  • планка на ліктях з виконанням махів ногами, зігнутими в колінах,
  • віджимання від підлоги при напівзігнутих ногах,
  • махи ногами біля стійки – вбік і назад,
  • вправа на прес,
  • нахили зі штангою.

View this post on Instagram

A post shared by Анна Хилькевич (@annakhilkevich) on Jan 26, 2019 at 12:55am PST

Ольга Куриленко, дівчина Джеймса Бонда в одній із кінострічок про пригоди Агента 007, також дотримується такої дієти, про що розповіла шанувальникам у своєму блозі:

Тим, хто схильні до повноти допоможе тільки кетодиета*. Поєднання білків з корисними жирами і майже ніяких вуглеводів!!! Льон, я думаю, ти знаєш про що я, так? – заінтригувала своїм коментарем Куриленко. – На рахунок спорту, щоб не росли м’язи на ногах, просто потрібно знати, які вправи робити. Хороший тренер це знає. Найголовніше-розуміти, що не спорт прибирає вагу, а ХАРЧУВАННЯ. Спорт тільки дає тонус. Ви можете хоч ночувати в спортзалі — якщо ви погано харчуєтеся і їсте багато «поганих» вуглеводів, ніяких змін ви не побачите.

© Instagram @olgakurylenkoofficial
Фото на анонс: Instagram @innazhirkova