Для дітей: Олена Подкамінська відкриває танцювальну школу

1155

Неможливо повірити, але в квітні цього року одна із самих чарівних актрис нашого кіно – Олена Подкамінська – відзначила ювілей – 40 років. Вона встигає багато і успішно зніматися в кіно і виховувати двох доньок, 8-річну Поліну від першого шлюбу з бізнесменом Олександром Пляцевым і 2-річну Єву, яка народилася в нинішньому шлюб актриси і підприємця Дениса Гущина.

© Instagram @podkaminskaya_official

Зіркова матуся ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і нечасто радує передплатників свого блогу сімейними фотографіями. Вона зовсім недавно розсекретила зовнішність молодшої дочки, а свого чоловіка воліє не показувати в соцмережах. Про обранця актриси взагалі дуже мало інформації, але, судячи з того, що розповідає про нього Олена в рідкісних інтерв’ю, у них щасливий, гармонійний шлюб.

© Instagram @podkaminskaya_official

Актриса не раз говорила в інтерв’ю, що дуже любить танцювати. Крім того, у 2013 році вона брала участь у популярному телешоу «Танці з зірками» та виграла його, виступаючи в парі з професійним танцюристом Андрієм Карповим.

У мене любов до танців з дитинства. Я мріяла бути балериною. Займалася балетом у 6-7 років. Але там все дуже жорстоко. А батьки завжди зі мною зверталися ніжно і шанобливо. Мене ніхто ніколи не карав, на горох не ставив, не принижував. Тому мені було дуже важко ходити на хореографічні заняття, де на нас кричали, а, бувало, і прикладали руку. І я стала займатися в Школі мистецтв, яку створили мої батьки. Там, а потім в Щукінському училищі я продовжувала танцювати, освоюючи різні стилі: класичний, народно-сценічний, сучасний, джазовий. Коли не танцюю – буквально вмираю. Мені так погано без руху, – зізнавалася раніше Олена.

А в ці вихідні Олена поділилася зі своїми читачами свого блогу прекрасними новинами. Актриса втілила свою мрію і вирішила відкрити дитячу танцювальну студію. І приводом для цього стала не тільки її любов до танців, але і материнські амбіції. Адже старша дочка Олени теж захоплююся танцями і судячи з усього буде відвідувати мамину студію.

Друзі! Я прийняла рішення відкрити студію танцювального мистецтва.Ми будемо займатися з дітьми такими напрямками як:- Сучасний танець — Вуличні стилі — Перформативні практикиМы починаємо набір груп у двох вікових категоріях: з 8-10 летс 11-13 летЧтобы вам легше було визначитися з вибором, ми вирішили багато не розповідати, а відразу показатьДень відкритих дверей відбудеться 13-го жовтня в 11:00‼ Де ви зможете познайомитися з нашими педагогами і зрозуміти, наскільки вам близька наше ставлення до розвитку вашої дитини в області танцю, – розповіла Олена.

View this post on Instagram

A post shared by Олена Подкамінська (@podkaminskaya_official) on Oct 4, 2019 at 10:50am PDT

Шанувальники актриси прийшли в захват від цієї новини і бажають удачі Олені, а також залишають щирі компліменти їй і маленькою Поліні.

ВАУ! Це дуууже круто! Ви така молодець!!! Успіхів вам в цей нелегкому починанні

Принадність, що за дівчинка ваша донечка, ну, у такої мами інакше бути не може, у вас талант не тільки актриси

Яка прекрасна новина! Дивлячись на Вас, Лена — пряма асоціація з танцем, пластикою, красою!

До речі, на думку вчених, танці – це не тільки приємне дозвілля, але і відмінний спосіб залучити дітей до мистецтва. Адже завдяки танцям малюк розвивається не тільки фізично, а й емоційно і інтелектуально. Регулярні заняття танцями коригує спину і сприяє оздоровленню і вирівнювання хребта. Багато діти сьогодні мають сколіоз та інші проблеми зі спиною, танці допоможуть про це забути, вони покращують тонус м’язів, поставу, а також відчуття рівноваги, координацію і баланс.

До речі, 10-річна Ніка, дочка вокаліста популярної групи «Руки вгору» Сергія Жукова вже кілька років серйозно захоплена танцями. За словами зіркових батьків, дівчинка дуже серйозно ставиться до свого хобі і навіть на канікулах не пропускає тренування. У серпні співак з гордістю продемонстрував у соцмережах перший повноцінний танцювальний кліп дочки і привів у захват фанатів.

Думали ми коли-небудь, що доживемо до такого? Думали, ще як думали. І навіть з трепетом у грудях представляли цей момент. Як включаємо YouTube, а там Никуська. Кліп. Танцює. До мурашок і кома в горлі. Батьки продовжуються в дітях, а вчителі у своїх учнях. Дівчинка, наша, в тобі тривають багато хороших і талановитих людей. Цінуй це і танцюй життя. А ми завжди поруч, завжди підтримаємо і підхопимо тебе, якщо що;)) – зворушливо підтримав Ніку зоряний батько.

Читайте також:

  • Олена Подкамінська вперше показала обох дочок
  • Моменти щастя: Олена Подкамінська показала кадри з обома дочками з відпустки
  • Копія мати: Олена Подкамінська показала портрет з 2-річною донькою в день її народження
Фото: Instagram @podkaminskaya_