Для чого можна використовувати дитячу присипку

1409

Зміст:

  • Чим викликаний інтерес до продукту у дорослих?
  • Як користуватися присипкою для поліпшення макіяжу?
  • Які особливості застосування в побуті?
  • Для чого можна використовувати дитячу присипку в саду?
  • Легка гіпоалергенна пудра для новонароджених використовується, щоб забезпечити шкірі малюка сухість під підгузником, попередити її натирання і роздратування. Однак, завдяки гігроскопічності, приємному запаху і іншим корисним якостям засіб знайшло застосування в найрізноманітніших цілях – від виведення плям до позбавлення від комах.Можна використовувати дитячу присипку в якості сухого шампуню для волосся

    Чим викликаний інтерес до продукту у дорослих?

    Присипку часто використовують люди з зайвою вагою, адже вона просто порятунок у спекотну літню пору. Така пудра оберігає від стирання внутрішні частини стегон і пахви, допомагає від попрілості у складках шкіри. Засіб є недорогою альтернативою сухому дезодоранту і непогано захищає від пітливості. Перед виходом на вулицю, необхідно обробити нею місця, піддаються надмірному потовиділенню, що дозволить шкірі довше зберігати сухість і суттєво зменшить тертя.

    Іноді присипку використовують у ролі замінника сухого шампуню для волосся з підвищеною жирністю коренів. Зачіска буде виглядати свіжою і акуратною, якщо розподілити пудру біля основи локонів, а потім вичесати її, забираючи пил і сальність по всій довжині волосся.

    Блондини можуть застосувати присипку в природному вигляді, а темноволосим людям слід додати в неї трохи порошку какао. Шатенам у вигляді добавки більше підходить терта кориця.

    За допомогою складу для малюків нескладно позбутися від налиплих на пляжі піщинок. Просто припудріть забруднені ділянки, розітріть присипку на шкірі і змахніть рушником. Весь пісок злетить, залишивши шкірний покрив чистим і не пересушеним.

    Відмінна ідея для жінок – скористатися пудрою для малюків перед проведенням епіляції воском. Це дозволить:

    • знизити біль від видалення волосся;
    • позбавити шкіру від опіків при контакті з розігрітою масою;
    • збільшити зчеплення волосяного покриву з воскової субстанцією, що дасть можливість швидше і легше прибрати більшу кількість волосся за один раз.

    Для досягнення потрібного ефекту рівномірно пудру розітріть так, щоб на шкірі утворився тонкий шар. Застосовують присипку і в якості лосьйону після гоління, в тому числі чоловіки. Вона надає моментальне заспокійливу дію на роздратовану шкіру, надає їй шовковистість і гладкість.

    Як користуватися присипкою для поліпшення макіяжу?

    Недорогий склад дозволяє створити макіяж не гірше, ніж за допомогою професійних засобів. Як застосовують присипку для малюків у таких цілях:

  • Надають віям довжину і об’ємність. Для створення 3D-ефекту порошок треба нанести ватною паличкою на стартовий шар туші, профарбувавши вії в два шари.
  • Запобігають осипання і розмазування тіней. Перед використанням косметики пудрять присипкою область під очима. Якщо тіні були нанесені невдало, їх можна акуратно видалити, не пошкодивши тональну основу.
  • Замінюють косметичну пудру для обличчя. Присипка (тільки при акуратному розподіл по шкірі) сприяє поліпшенню її відтінку і рельєфу. Порошок при необхідності можна додавати в темну пудру для отримання більш природного тону.
  • Збільшують товщину і густоту брів. Потрібно накласти на волоски прозорий віск, з допомогою пухівки для пудри покрити їх присипкою, а зверху нанести контурний гель або тіні.
  • Застосовують для фінального закріплення макіяжу як пудрою з матуючим ефектом.
  • Роблять помаду стійкою. По завершенні макіяжу потрібно промокнути губи вологою серветкою, а після покрити порошком з допомогою пухкої кисті для розсипчастих текстур.
  • Присипку вводять до складу масок від прищів і запалень, а також коштів, що перешкоджають ранньому старінню шкіри. Порошок посилює ефект від зовнішніх масок на основі лікарських рослин. Також, якщо ви забули склад, захищає від жарких сонячних променів, можна скористатися пудрою для немовлят, наносячи її на проблемні місця.

    Які особливості застосування в побуті?

    «Працює» присипка і в якості засобу для виведення плям. Досить пропрасувати з неї світлу сорочку, на якій виявилися сліди поту, і їх як не бувало. Одночасно зникне і неприємний запах. Можна не обробляти весь виріб, а нанести і нагріти праскою тільки місця під рукавами і виворіт коміра.

    применениеМожливе застосування присипки проти запаху поту і тютюну

    Порошковий засіб використовується і для видалення жирних плям з тканинних поверхонь, у тому числі з меблевої оббивки, килимових покриттів. Для цього присипку втирають в матерію ватним диском, і чистять її щіточкою або пилососом.

    Якщо обробити порошком нове взуття, звикнути до неї буде простіше, а ризик появи мозолів знизитися. Присипка також є непоганим взуттєвим дезодорантом, якщо помістити її в черевики або туфлі на ніч. Якщо ж засипати порошок у взуття перед тим, як одягати, це допоможе уникнути неприємного відчуття спітнілих ніг та зменшить ймовірність виникнення грибкових захворювань.

    Для чого ще можна використовувати дитячу присипку в господарсько-побутових цілях:

  • Мінімальна кількість засобу на постільній білизні створить прохолодний ефект і позбавить від дискомфорту через поглинання поту наволочками і простирадлами.
  • Обробка дитячої пудрою полегшить розплутування ланцюжка або браслета зі складним плетінням.
  • Блюдце, банку або пакетики з порошком послужить освіжувачем повітря в шафі.
  • Якщо обсипати килими та ліжники дитячої пудрою, а потім пропилососити їх, піде тютюновий запах.
  • Щоб позбутися від скрипу мостин, досить втерти порошок в щілини, і противні звуки зникнуть або стануть набагато тихіше.

    Також склад можна застосувати проти плісняви у старовинних книгах. Нанесіть порошок тонким шаром на сторінки, і він вбере зайву вологу.

    Присипка – чудовий засіб для збереження господарських гумових рукавичок. Завдяки насыпанному всередину порошку вони не злипаються і простіше знімаються. Працювати в таких рукавичках набагато зручніше, адже шар пудри захищає руки від надмірного потовиділення, натертостей і мозолів.

    для новорожденныхПудра для немовлят прекрасно підійде для чищення тварин

    Чищення шерсті домашніх тварин приносить господарям чимало клопоту. Щоб полегшити це завдання, втирають порошковий засіб в брудний хутро, а після ретельно вичісують вихованця. Ця ж процедура дозволить позбутися від противного аромату вовни. Суха чистка переноситься тваринами набагато спокійніше, ніж миття, незважаючи на парфумерний запах порошкового складу. При цьому головне сделить за тим, щоб малюк випадково не проковтнув пудру, або вона не потрапила йому в очі або вуха.

    Для чого можна використовувати дитячу присипку в саду?

    Обробка порошковим засобом квіткових цибулин перед висадкою дозволить:

    • захистити від ураження гниллю;
    • уникнути впливу надлишкової вологості;
    • відлякати шкідників – комах і гризунів.

    Особливо часто дитяча пудра використовується для позбавлення від мурашок, які збільшують кількість попелиці на рослинах і заповзають в будинок. Засіб потрібно розсипати поблизу кущів, де кучкуються комахи, а також перед порогом вхідних дверей і на підвіконнях.

    Ще садівники застосовують присипку, щоб попередити поява мозолів і ковзання городніх інструментів, обробляючи порошком їх ручки.

    Дитяча присипка – багатофункціональний засіб, що коштує дешево. Тримати флакон такої пудри в аптечці раціонально і в тих сім’ях, де немає немовлят, і ніхто не страждає зайвою вагою.

    Читайте в наступній статті: як вибрати підгузники для новонароджених