Добре, коли все поруч: Катерина Клімова зібрала всіх своїх дітей на одному фото

525

Одна із самих чарівних актрис нашого кіно і турботлива багатодітна мама Катерина Климова не приховує своїх спадкоємців і з радістю ділиться сімейними кадрами та новинами про їхні успіхи. Зіркова мама виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором.

© Instagram @klimovagram

Наймолодша, 3-річна Белла, з’явилася на світло в нинішньому заміжжя Катерини з актором Гелой Месхі. Дівчинка ходить на уроки музичного розвитку і недавно зайнялася плаванням.

© Instagram @klimovagram

А вчора на сторінці актриси сторінки з’явився рідкісний, але від цього і такий особливий кадр, на якому зображена мама з усіма своїми дітьми, підписи до якого Климова повідомила, що вони всі разом готуються до шкільних буднях:

© Instagram @klimovagram

Катерина також виклала до себе на сторінку фото дівчинки Єви, яка тримає в руках повітряна кулька:

Проводжаємо літо 🐥 – підписала щаслива мама знімок.

До речі, шанувальники артистки нещодавно створили зображення майже всіх спадкоємців артистки. Актриса навіть зробила колаж з робіт, який тут же викликав питання у багатьох передплатників: «А де Коріння?» Дійсно, художники з Мережі випустили з уваги 10-річного сина Климової Корнія. Припустимо, що в колекції багатодітної мами незабаром буде і його портрет.

© Instagram @klimovagram
Фото на анонс: Instagram @klimovagram, @ira_efremova_888