Донька Рити Дакоти і Влада Соколовського вперше побачила пінгвінів. І це так мило!

878

Популярні виконавці і екс-дружини Рита Дакота і Влад Соколовський довели, що розлучення – не привід викреслювати один одного з життя. Колишні закохані знайшли в собі сили і знову спілкуються. Багато в чому це заради дочки – маленької Мії, якій у жовтні виповниться два роки.

Читайте також:Донька співачки Рити Дакоти вперше зустрілася з дідусем

На цей раз молодий тато запросив дочку і її матусю в океанаріум. Мія була щаслива – адже вона мріяла побачити морських птахів.

У неї новий фетиш – ПІНГВІНИ, – розповів про спадкоємиці Влад Соколовський. – Як же вона шалено хотіла їх побачити!!! «Бингин, гвинпин, пимпим»…😂 Тонко натякала…) Закотила істерику поки чекала, коли я заїду і ось воно, здійснилося, вперше бачимо їх вживу)))

View this post on Instagram

A post shared by В Л А Д З О К О Л і В С ь К и Й (@vs20) on Aug 6, 2019 at 4:45am PDT

З фрагмента відео стає зрозуміло, що дитина приїхала разом із мамою. Шанувальники пари прийшли в захват, адже багатьох з них засмутив розлучення однієї з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу:

Всі в зборі 🙏приємно дивитися ці кадри. У вас стільки мудрості, любові, розуміння, усвідомлення. Незважаючи ні на що❤️

А сімейство молодці — як в недавні добрі часи ) тріо )

Ритааааа! Я так рада!!!

Дуже рада за родину! Коли сім’я разом, тоді й душа на місці! Дай Бог, хлопці, щоб у Вас все налагодилося!!!! Буду тримати кулачки!

Читайте також:«Мурашки по шкірі»: Рита Дакота представила зворушливий кліп за участю дочки

Нагадаємо, рік після розлучення пари був непростим. Рита Дакота це не приховує.

Цей рік навчив мене дуже багато чому. Багато настільки, що всього і не забрати. Але головне, чого він навчив мене це …кохання. Без осуду, без звинувачень, без спроб переробити, без співзалежності, без гіркоти, в повному прийнятті й у можливості побачити досконалість в недосконалості, – зізналася співачка в особистому блозі.

© Instagram @vs20

Цікава деталь: річницю розлучення екс-дружини зустріли… разом. А ще Рита розповіла, який внесок Влад Соколовський вніс у придбання квартири, де зараз йде ремонт. Жити в ній будуть Рита і Мія.

Це трикімнатна квартира, яку ми купили в іпотеку, будучи ще в шлюбі, відразу після того, як дізналися, що чекаємо Мію, – пояснила Рита Дакота. – Перший внесок складався з грошей, виручених з продажу моєї власної квартири, залишеної у спадок моїм дідусем, з продажу моєї машини і з грошей, які нам позичив наш друг Мурад. Решту нам дали в іпотеку, яку ми закривали приблизно рік, переважно з грошей, які ми заробили на творчість і на рекламу. Звичайно, в основному це були саме мої особисті рекламні контракти, тому що у дівчаток в цьому сенсі все краще, ніж у хлопчиків. Але я не присваиваю ці досягнення тільки собі, тому що в цьому шлюбі ми обидва дуже зросли, як в особистому, так і на людському сенсі, так і, зрозуміло, в професійному і фінансовому. Саме в парі, і саме разом, як сім’я. Без Влада у мене ніколи б не вийшло такого швидкого зростання, як, ймовірно, і без мене. Ми обидва один одному дуже вдячні за це і як би не складалися наші стосунки, ми ніколи про це не забуваємо і з великою повагою ставимося до ролі один одного в наших життях.

Влад повів себе дуже красиво і дуже по-чоловічому у розділі майна. Він погодився на мою пропозицію залишити собі все, крім квартири, взяти певну суму грошей, а замість того, щоб продавати і ділити житло — залишити його цілком Мії, оформивши квартиру на дочку. Пізніше цю суму він витратив на те, щоб подарувати нам з Мією автомобіль, враховуючи, що за його рішенням коли ми переїхала за місто і я змушена возити дитину на кілька годин в місто на заняття і развивашки. Це теж було дуже красиво і порядно з його боку, проявити турботу про дитину таким чином.

View this post on Instagram

A post shared by В Л А Д З О К О Л і В С ь К и Й (@vs20) on Jul 20, 2019 at 7:46am PDT

Чекаємо на нові фото і відео про те, як батьки Мії весело проводять час зі своєю донькою.

Фото на анонс: Instagram @vs20, @ritadakota