Донька співачки Рити Дакоти вперше зустрілася з дідусем

1071

29-річна Маргарита Герасимович, відома безлічі шанувальників під творчим псевдонімом Рита Дакота, торік пережила важке розлучення з чоловіком і батьком її дочки Мії, актором Владом Соколовським.

© Instagram @vs20, @ritadakota
© Instagram @ritadakota

Крім того, співачка розповіла про своє важке дитинство і розкрила сімейну таємницю про те, що її батько Сергій Герасимович сильно пив і практично не брав участі в житті дочки. У листопаді минулого року у відвертому інтерв’ю інтернет-порталу Super.ru співачка зізналася, що дідусь досі жодного разу не бачив свою онуку.

Скільки я пам’ятаю себе, тато пив завжди. Не було такого, що все добре, а потім на свято він зривається. Можливо, я і пісні почала писати, щоб довести батькові, що я гарна. «Зверни на мене увагу, я талановита, дивись, я вмію щось» — а йому завжди було байдуже. Про мене ніколи не хвалив, не допомагав, — зізналася Маргарита. — Я його кликала на весілля, запропонувала йому прилетіти на вінчання, привезти його. Але він відмовився, сказав, що не хоче, не може. Про мою вагітність він дізнався один з перших, знали пара моїх друзів, мама, батьки Влада, і я сказала татові. Він дуже радий був. Але Мію він ні разу не бачив.

А це червневе воскресіння нарешті відбулася перша зустріч Сергія Герасимовича і крихти Мії. Особливо символічно, що ця довгоочікувана подія сталася в День батька. Адже в цей день прийнято вітати і вшановувати не тільки батьків, але і дідусів.

Читайте також:В День батька: Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали обличчя сина

Зіркова матуся зняла на відео першу зустріч діда і внучки і не змогла не поділитися цим зворушливим моментом у себе в особистому блозі. Треба зазначити, що дідусь поводиться з дитиною дуже впевнено і, судячи з усього, абсолютно щасливий. Та й Мія із задоволенням грає з ним і дуже задоволена подарунком, який він їй подарував.

Історичний момент. Сьогодні ми всі відчули багато справжнього ЩАСТЯ ❤️ — підписала відео співачка.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Jun 16, 2019 at 5:30am PDT

Захоплені шанувальники залишають улюбленій співачці і її татові теплі побажання, а також щиро раді возз’єднання сім’ї:

Слава Богу за все. Нарешті сім’я з’єдналася і ви щасливі!

Яке це щастя! до сліз🙏 нарешті дідусь поруч!

Як вона залипательно і довірливо дивиться на нього ! Вітаю вас ! Ви впоралися !

Читайте також:Рита Дакота розповіла, хто займається вихованням її дочки

До речі, нещодавно співачка випустила кліп на пісню «Цунамі», присвячену її непростим відносинам з татом. За її словами, це спроба відпустити всі дитячі образи. А в головній ролі знялася подруга Маргарити, двічі мама і дружина Павла Прилучного, Агата Муценієце. До речі, в одному з недавніх інтерв’ю для YouTube-каналу «Ніжний редактор» Рита розповіла, що батько уважно стежить за її творчістю і не пропускає жодної нової пісні. Однак він не зрозумів, що ця пісня присвячена саме йому.

Коли він почув пісню «Цунамі», він мені зателефонував, похвалив. Він не зрозумів, що пісня про нього. Я хочу остаточно закрити цю тему і помиритися.

Відомо, що зараз Сергій Герасимович проходить лікування в реабілітаційному центрі і дочка у всьому підтримує його і сподівається, що тепер він постійно буде присутній в їх з Мією життя.

© Instagram @super.ru
Фото на анонс: Instagram @ritadakota