Як вибирали, про однокласників і не тільки: співачка Слава розповіла про школу молодшої доньки

560

39-річна Анастасія Сланевская, більш відома під творчим псевдонімом Слава — не тільки популярна співачка і актриса, але і щаслива дружина і турботлива мама двох доньок. 20-річна Олександра народилася в першому шлюбі співачки, а молодша Антоніна, якій у грудні виповниться 8 років, з’явилася на світло в нинішніх відносинах Слави і бізнесмена Анатолія Данилицького.

Незважаючи на щільний гастрольний графік, знаменитість намагається якомога більше часу приділити своїм спадкоємицям і часто радує шанувальників сімейними кадрами в особистому блозі.

© Instagram @nastya_slava
© Instagram @nastya_slava

Читайте також:По стопах матері: співачка Слава віддала доньку в тхеквондо

На цьому тижні співачка дала інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit і розповіла про навчання своїх дочок. Зокрема, зіркова мама розповіла про школу молодшої доньки і пояснила, чому старша кинула Щепкинское театральне училище. А також Анастасія відкрила секрет, яка фізична активність допомагає їй підтримувати відмінну форму.

7-річна Тоня в минулому році пішла в перший клас і, за словами Слави, з-за роботи вона не особливо залучена в шкільне життя дочки. Усіма справами із задоволенням займається чоловік, однак співачка зізнається, що, незважаючи на зайнятість, намагається знайти час і допомогти Тоні з уроками.

© Instagram @nastya_slava

Зоряна спадкоємиця зростає активній і спортивній дівчинкою. Вона займається плаванням, гімнастикою і, можливо, незабаром піде на волейбол. Виявляється, в юності Слава теж займалася цим видом спорту і впевнена, що командні ігри виховують у дитині командний дух і дисципліну.

Клас у дочки звичайний, без всякого ухилу. Просто хороша школа, хороші діти. У нас в класі, наприклад, вчиться син Зераха — Максим. А сама Зара і наш тато Толя — найактивніші батьки. Оскільки я весь час на гастролях, а у Толі є вільний час, то він вигадує творчі вечори, у всьому допомагає класу. Що стосується вибору школи, то ми керувалися її місцем розташування. Ми живемо за містом, на Новій Ризі, тому обирали школу, яка знаходиться ближче до будинку, щоб дитину не мотати по пробках, — розповіла Анастасія.

© Instagram @nastya_slava

Читайте також:Співачка Слава розповіла, як боролася з дислексією

Також зіркова матуся розповіла про зміни в житті старшої дочки. Відомо, що Олександра живе окремо від мами, півтора року тому вона вступила в Щепкинское театральне училище і весь свій час віддавала навчанню. Однак співачка зізналася, що нещодавно Саша перевелася в інший інститут.

Вона відучилася півтора року в Щепкінського училища по акторській спеціальності. Але зрозуміла, що це дуже важко, тому що цілими днями з шостої ранку до десятої вечора, без вихідних практично треба бути там. Тому Сашуня перевелася в РУДН на лінгвістику і вчиться на третьому курсі. У неї здібності, вона чудово говорить по-французьки і по-англійськи.

© Instagram @nastya_slava

Наостанок артистка розкрила свій секрет стрункості і зізналася, що на дієтах не сидить і спортом практично не займається. Однак є фізична активність, якої Слава готова займатися в будь-який час і в будь-яку погоду.

Спортом я не займаюся, але, думаю, до цього все-таки прийду. А взагалі ми багато гуляємо пішки. В кожному місті на гастролях, якщо виспалися і є можливість, ми ходимо пішки по п’ятнадцять кілометрів. Ось тут були гастролі на Далекому Сході, так ми ледь не весь Далекий Схід обійшли з великим задоволенням. Не важливо, що дощ, сніг, погана погода… Це нас не зупиняло. Ну і сцена допомагає, тому що на сцені ми рухаємося, потіємо, і, звичайно, все це працює в плюс моєму тілу.

© Instagram @nastya_slava
Фото на анонс: Instagram @nastya_slava