Дочка Марії Порошиной і Гоші Куценко дебютувала на подіумі з новим кольором волосся

631

Визнати в довгоногою брюнеткою, що розгулює по подіуму, дочка Марії Порошиной і Гоші Куценко, Поліну, було складно. Новий колір волосся змінив її до невпізнання.

Схильність до змін зовнішності, судячи з усього, у дівчини від своєї знаменитої мами. Марія Порошина в молодості теж часто фарбувалася: з шоколадного — в блонд і назад. Розкішні волосся актриси витримували будь-які її забаганки.

Мария Порошина с дочкой Полиной Фото: Instagram @poroshinamariyamikhaylovna
Порошина с дочерьюФото: Instagram @mashaporoshina

Поліна вперше змінила колір волосся в п’ятнадцять років. Тоді вона слідом за мамою стала платиновою блондинкою. Результатом була багато років задоволена. А тепер за наполяганням свого молодого чоловіка вирішила спробувати повернутися до вихідного кольору.

Захотілося змін, і в житті, і в кінематографі. І мій молодий чоловік Ян так мене бачить – брюнеткою. Він мені порадив, а я прислухалася і перефарбувалася недавно. Чому Ян дуже радий! Тепер мені потрібно робити нове портфоліо, так як образ мій кардинально змінився, — ділиться Наталія. — Але насправді, тепер я ближче до свого рідного, темно-русому кольором волосся. Пофарбувалася в блондинку в 15 років, а тепер хочеться виглядати дорослішаєш.

Полина КуценкоФото: Instagram @pol__za

У Мережі Поліну порівнюють з її зірковою мамою, вважаючи, що блондинками вони більше схожі між собою.

Поліна, як ви з новим кольором волосся змінилися. Раніше схожість з мамою було на обличчя, а тепер тато просвічувати став.

Поліна, чудо як гарні! Але від мами нічого не залишилося!

Мария Порошина с дочкой ПолинойФото: Instagram @pol__za

На подіумі Поліна відчувала себе впевнено і розкуто. Їй не звикати до того, що на неї дивляться сотні захоплених очей. Дівчина відучилася в театральній студії і вже встигла створити зі своїм хлопцем незалежний театральний проект.

Порошина ПолинаФото: прес-служба дизайнера Наталії Душегрея

Незважаючи на зайнятість у театрі, вона встигає допомагати і багатодітній мамі. Нагадаємо, нещодавно у Марії Порошиной народився син (і тепер у актриси п’ятеро дітей!).

Ой, вже якщо хто і втомлюється, так це вона! Я-то добре, у мене багато сил, коли встигаю, завжди намагаюся приїхати додому, допомогти хоч чимось, — ділиться Наталія. —На моїх руках виросли три сестрички, але брат – це щось особливе! Андрійко – наше щастя! Він мене теж любить, як тільки бачить, починає радісно усміхатися.

Семья ПорошимыхФото: Instagram @pol__za
Мария Порошина со всеми детьмиФото: Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Напередодні осені багато артистів змінили імідж. Так, наприклад, нещодавно Катерина Волкова стала шатенкою, а Липа Тетерич відрізала свої розкішні платинові волосся.

Читайте також:

  • «Рятує відчуття гумору»: Марія Порошина розповіла про різницю у вихованні хлопчиків і дівчаток
  • Ніжність: Марія Порошина знялася з дочками у фотосесії напередодні пологів
  • Марія Порошина показала фото з дітьми на прогулянці
Фото на анонс: прес-служба дизайнера Наталії Душегрея, Instagram @pol__za