Дочка Єгора Кончаловського розповіла про вступ у вуз, в якому навчався її прапрапрадід

1299

Цей рік для 18-річної Марії Міхалковій-Кончаловській видався багатим на події. Дочка Єгора Кончаловського та Любові Толкалиной закінчила школу і готується до вступу у вуз. Крім того, днями Марія офіційно оголосила у своєму особистому блозі, що заручена і навіть показала шанувальникам фотографію обручок.

© Instagram @welcometomaria

Детальніше:Вітаємо: дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського виходить заміж

На цьому тижні Марія дала спільне інтерв’ю зі своєю мамою, актрисою Любов’ю Толкалиной, і розкрила свої плани на майбутнє. Також спадкоємиця знаменитого прізвища розповіла про те, де буде отримувати вищу освіту, і розповіла про свого молодшого брата Тимура.

Звичайно, більше всього, всіх цікавить питання: коли ж буде весілля Марії та її обранця? За словами Кончаловській, їй зараз не хотілося б відкривати всі таємниці, але вона щаслива. Її нареченого звуть Микита і він з Калинграда. У нього свій IT-бізнес. Крім того, молода людина – капітан юнацької збірної команди «Що? Де? Коли?».

Микита виявився приємним, відповідальним молодим людиною, цікавим співрозмовником, розважливим і заповзятливим, простим, веселим і турботливим. Я зі спокійним серцем відпустила Машу… – зізнається її знаменита мама. – Не можу не поділитися своїм щирим захопленням від того, що тепер у мене двоє дітей. Була тільки Маша, а тепер ще й Микита.

До речі, Толкаліна повідала про те, що минулої осені Микита супроводжував Машу на балу дебютанток і там познайомився з її батьком Єгором Кончаловським, який гідно оцінив вибір дочки.

© Instagram @welcometomaria

Марія зізнається, що минулого літа, побувавши з Микитою в Пітері, вона зрозуміла, що хоче жити в цьому місті. Крім того, ще одним аргументом за переїзд став вибір навчального закладу. Зоряна спадкоємиця після довгих роздумів вирішила вступати у знамениту Академію мистецтв у Петербурзі, а якій колись вчився її прапрапрадід по батьківській лінії – Василь Суриков.

Я багато думала про майбутню спеціальність. Я малюю, і мені цікаві всі напрямки, де це можна застосувати: мультиплікація, відео-арт, графіка, сценографія… Але виберу, мабуть, мистецтвознавчий факультет, як мій тато. Він закінчив Оксфорд, ставши фахівцем з Північного Відродження.

© Instagram @welcometomaria

Крім того, Марія разом з Микитою почали свою справу. Вони придумали бренд одягу Mmspace, якому всього півроку і який, за словами Кончаловській, забирає багато часу і сил, але дозволяє їй творчо самореалізовуватися. Зіркова мама, до речі, в усьому підтримує дочку і з радістю носить речі її бренду.

© Instagram @tolkalinaliuba

Шанувальникам відомо, що Марія, незважаючи на розлучення батьків, прекрасно спілкується з батьком і з його новою сім’єю. Більш того, вона стала хрещеною матір’ю для свого братика, 2-річного Тимура.

Нова дружина мого тата Марія дуже мудра і добра, а мій брат Тимур абсолютно світлий дитина: спокійний, тихий, чуйний, милий маленький хлопчик. Зовсім не такий, як я в дитинстві, – з посмішкою говорить про брата Маша.

Читайте також:Щасливі і відпочилі: Єгор Кончаловський вперше показав сімейний портрет з дружиною і сином

Наостанок зоряна спадкоємиця зізналася, що їх з Микитою сімейний побут не схожий на звичайний, адже вони обидва – праноеды.

З ранку я можу зробити подвиг і сказати Микиті: «Вівсянка, сер». Снідаємо, потім цілий день можемо нічого не їсти. Хоча іноді мене «пробиває», і я можу спекти пиріг або сироїдні печива, – розповіла вона.

А знаменита мама зізналася, що була не готова до Машиною самостійності і до останнього була впевнена, що дочка не пристосована до побуті і не зможе поки жити окремо.

Настав час самого жертовного акту любові – відпустити, – каже Любов. – Єдине, що я можу зараз робити для дочки – це підтримувати її в усьому без винятку. Але це непросто дається. У мене так багато соломки в запасі залишилося, що мені весь час хочеться продовжувати її стелити.

© Instagram @welcometomaria
Фото на анонс: Instagram @welcometomaria