Вдруге: дружина Алека Болдуіна втратила дитину на четвертому місяці вагітності

713

61-річний голлівудський актор Алек Болдуін і його 35-річна дружина Хіларія разом вже 8 років. Офіційно свої відносини зіркова пара оформила в червні 2012 року, а незабаром після весілля на світ з’явився первісток знаменитостей – дочка Кармен Габріела (6). Після малятка Хіларія подарувала чоловікові ще трьох синів – Рафаеля (4), Леонардо (2) і Ромео, якому в травні виповнився рік. 23-річну дочку Айрленд Аліку Болдуїну подарувала його колишня дружина, актриса Кім Бесінджер.

© Instagram @hilariabaldwin

Нещодавно пара повідомила в своїх особистих блогах про те, що вони чекають поповнення в сімействі:

Коли у вас так багато дітей, шість хвилин вагітності виглядають як шість місяців очікування малюка 🤦🏻♀️🤰🏻🍉, — опублікувала фото дружина актора.

© Instagram @hilariabaldwin

Але сьогодні стало відомо, що на четвертому місяці вагітності Хіларія втратила дитину. Про це вона розповіла у своєму особистому блозі, опублікувавши видеоразговор з дочкою.

Нам дуже сумно повідомляти вам, що наша дівчинка пішла на 4 місяці. Ми також хочемо розповісти вам, що, незважаючи на те, що зараз у нас не все добре, буде краще. Ми щасливі бути батькам чотирьох здорових дітей, і ми ніколи не забуваємо про це. Я зняла відео розмови з дочкою Кармен, яка й відправила Аліку, і думаю, що можу поділитися цим з вами. Я розповіла, що дівчинка не прийде до неї, але ми будемо намагатися народити їй сестричку в інший раз. Прямо зараз я спустошена. І я дійсно не очікувала цього, коли прийшла на планове УЗД сьогодні. Не знаю, що ще сказати. Я все ще в шоці і не зовсім розумію, що відбувається. Будь ласка, ніяких папараці… Це все, чого я прошу ❤️

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Nov 11, 2019 at 5:29pm PST

В цьому році подружжя вже пережили втрату: під час попередньої вагітності не вижив малюк, що розвивається в утробі. Про це Хіларія щиро розповідала у своєму особистому блозі:

Я б хотіла поділитися з вами, що найімовірніше у мене скоро станеться викидень. Я завжди обіцяла собі, що якщо ще раз завагітнію, то відразу ж розповім вам про це. Адже я завжди була з вами дуже відкрита в тому, що стосувалося моєї сім’ї, фітнесу, вагітностей.

Я не хочу робити вигляд, що все прекрасно. Мені здається, дуже важливо говорити правду. Сподіваюся, мій досвід допоможе й іншим людям. У першому триместрі багато жінок намагаються приховувати свою вагітність, але для мене це досить складно.

Мене нудить, я втомилася, моє тіло змінюється. Я більше не хочу прикидатися, сподіваюся, ви мене зрозумієте. Ось, що зараз відбувається: у ембріона є серцебиття, але воно дуже слабке, а ще плід розвивається повільно. Малюк може не вижити.

Їх дочка Кармен мріє про сестричці: адже зараз малятко росте в оточенні трьох братів. Дружина Болдуіна запевняла: вона не проти стати мамою в п’ятий раз і виконати бажання свого малятка.

© Instagram @hilariabaldwin

Бажаємо родині Болдуінів сил і терпіння, а дружині актора – здоров’я!

Фото на анонс: @promiflash