До зими готові: Дарина Мельникова поділилася новим кадром з молодшим сином

1048

Актриса Дарина Мельникова вже 6 років щасливо живе в шлюбі з Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох прекрасних синів: 3-річного Артура, названого частина тата і маленького Марка, який з’явився на світ у грудні минулого року.

Читайте також:Дарина Мельникова влаштувала фотосесію з молодшим сином

© Instagram @melnikovadsh

Зіркове подружжя ретельно охороняють свою сім’ю від настирливого, а часом агресивного уваги шанувальників та преси. Актриса не раз говорила в інтерв’ю, що, не вважає за потрібне ділитися в публічному просторі інформацією про своє приватне життя. В її особистому блозі вкрай мало сімейних кадрів, Дарина приховує обличчя своїх хлопчаків і, якщо публікує з фотографії з ними, то завжди зі спини або з такого ракурсу, що розгледіти обличчя неможливо.

© Instagram @melnikovadsh

Хоча іноді Дар’я прочиняє завісу секретності. Наприклад, у травні цього року вона вперше показала старшого сина Артура. Зіркова матуся поділилася спільним селфи з спадкоємцем, правда на малюка були сонцезахисні окуляри. Шанувальники відзначають, що поки складно зрозуміти, на кого більше схожий Артур, однак судячи з світлим волоссям, він мамин син.

© Instagram @melnikovadsh

А сьогодні Мельникова опублікувала в особистому блозі спільний портрет з молодшим сином Марком і розповіла, як готується до прийдешньої зими.

Готуй пуховик влітку….до осені)Не знаю, як ви, а я вже дістала зимовий одяг з шафи, аж до рукавичок і шапок. Ну ладно я, добре колготки….але тридцять три шари надіти на дитину — це ж кожен раз згадувати, чому ти так хотів діточок! Так от, батьки й матері! Ловіть #лайфхак! Надягаєте дитині бодік і … пуховик!!! Або теплий комбінезон)! Тепер думаю, як так само вправно вирішити проблему зі своїм гардеробом, – підписала фото Дарина.

© Instagram @melnikovadsh

Шанувальники оцінили почуття гумору улюбленої актриси і дякують за лайфхак, а також залишають компліменти чудовому сімейному кадру.

Точно!Хороший комбез запорука гарної прогулянки! Ніколи не мерзнемо!

Уті, бозі, які ви милі))) ростіть здоровими і не мерзніть!

Як ніби фото з 90-х. Дуже атмосферно і ніжно!

До речі, в недавньому інтерв’ю журналу OK актриса розповіла, що змінилося в її житті з появою синів, а також зізналася, що їй цілком комфортно в оточенні трьох улюблених чоловіків:

Справа в тому, що з другою дитиною ти вже не думаєш, куди б утекти, — ти вже змирилася. І кожен раз, коли видається вільна хвилинка, думаєш: ось саме ця хвилина мені і була потрібна! Тобто часу на відпочинок стає набагато менше, але від цього сам відпочинок більш якісний. Ти вже не рефлексируешь, не особливо розслабляєшся, організована краще: кожен рух вивірено і кожна хвилина розподілена. А ще з другим стало легше тому, що я вже знаю, що з ним робити… Не боюся йому що-небудь зламати, як мінімум. Насправді я добре відчуваю цей тестостероновый світ навколо себе. Думаю, що ще трохи — і я почну отримувати від цього бонуси.

Дарья Мельникова с сыном Артуром© Instagram @melnikovadsh

Зазначимо, що Дарина обожнює подорожувати і з радістю бере з собою синів. Наприклад, нещодавно вона розповіла, як всією сім’єю з’їздила в Туреччину, на Червоне море.

Ось ми і повернулися! Всім здрастуйте! Власне, головне, що я винесла з минулого відпустки — відпочинок без нянь і бабусь можливий)! Просто я була налаштована не на свій відпочинок за книжкою на шезлонгу, а на «прогрів носів». І бонусом мені випадало «поодинокі запливи», одночасний сон дітей, диско зі старшим сином і навіть якийсь загар. Але це все, звичайно, завдяки чоловікові!!! – повідала актриса.

До речі, Дарина поділилася з шанувальниками безліччю фото з цієї відпустки у соцмережах. Наприклад, артистка показала рідкісну фотографію з обома синами. На знімку старший син Мельникової веде коляску, в якій лежить його молодший братик. Також на одному з кадрів Дар’я продемонструвала свою фігуру.

© Instagram @movem_club
© Instagram @melnikovadsh
Фото на анонс: Instagram @melnikovadash