Дружина Оскара Кучери поділилася зворушливим знімком з новонародженим сином з клініки

1374

44-річний Оскар Кучера став батьком в п’ятий раз 9 липня цього року: два дні тому його дружина Юлія, народила йому сина. Нагадаємо, що у зоряного батька є син від другого шлюбу — Олександр. На нинішній дружині Юлії артист одружений вже 12 років, і разом вони виховують синів Данила і Олександра та дочку Алісію.

Хлопчик!😊 — лаконічно підписав знімок з госпіталю актор.

© Instagram @oskarkuchera
© Instagram @oskarkuchera

А сьогодні щаслива багатодітна матуся поділилася фотографією з госпіталю. До речі, в палаті була присутня і доула.

© Instagram @doula_guzel_miami

До речі, з доулой народжувала і Меган Маркл. За даними видання Daily Mail, роль помічниці на пологах на себе взяла 40-річна Лорен Мишкон, у якої є троє дітей.

Facebook

За словами Оскара, ставати батьком в п’ятий раз він зовсім не планував, і коли дізнався радісну новину, був приємно шокований. Телеведучий зізнається, що народжувати вони з Юлією вирішили не в Росії, проте залишає в таємниці, де саме це станеться.

Нам хотілося поєднати приємне з корисним. Щоб інші діти не залишилися на все літо в Москві і добре відпочили. Щоправда, куди саме ми їдемо — не розповідаємо, але можу сказати, що це буде тепла країна.

Знаменитий батько зі сміхом зізнається, що з кожним новим дитиною він простіше ставиться до питань виховання і навіть цитує кумедну жарт на цю тему.

Є такий жарт, мовляв, коли у тебе перший дитина, ти кипятишь соску, коли другий — дивишся, щоб він не їв з миски кота, а з третім — якщо дитина їсть з миски кота, це проблеми кота. От у нас так само…

© Instagram @oskarkuchera

П’ятий дитина артиста з’явився на світ в одній з клінік Майамі. Оскар Кучера раніше коментував рішення народжувати за кордоном:

Ми всіх дітей народили в Москві, і в цей раз не планували народжувати за кордоном. Але зараз такий збіг обставин: дата пологів випаде на липень. Це означає, що Юля починаючи з червня не зможе нікуди відлетіти. Плюс ще якийсь час після пологів. І тоді ми з дітьми застреваем на все літо в Москві. А діти у нас hard work: багато вчаться, відмінники все. Шкода, якщо не вийде вивезти їх на морі. Море, як показує практика, — це здоров’я. Після канікул на морі вони весь рік почуваються значно краще, ніж без нього.

Кучера зазначав, що, незважаючи на напружений графік, він прагне весь вільний час присвятити родині. За словами зоряного батька, вони не користуються послугами няні і поки не вирішили, чи будуть запрошувати помічницю, коли народиться малюк, чи обійдуться своїми силами і допомогою бабусь.

© Instagram @oskarkuchera

Нагадаємо, Юлія – третя дружина Оскара Кучери. Першою дружиною артиста стала актриса Юлія Лисеева, з якою вони одружилися в віці 22 років. Однак шлюб тривав недовго і незабаром після весілля пара розпалася. Другий обраницею артиста стала Майя Маркова. Але і цього союзу не судилося тривати вічно: Оскар і Майя одружилися в 2002 році, а в 2006-му вже розлучилися. У союзі з Маєю народився старший син Кучери – Олександр. В той час народила малюка і нинішня дружина артиста.

Юля не хотіла руйнувати мою сім’ю. Одного разу вона просто перестала виходити на зв’язок, я помирився з Майєю, але навіть після народження сина ми не змогли налагодити спілкування. І ось одного разу Юля написала мені смс, а після вона розповіла, що теж народила сина. Я, звичайно, спочатку не повірив, але хлопчик був просто моєю копією і практично відразу почав називати мене татом, – відверто розповідав раніше Оскар Кучера.

© Instagram @oskarkuchera
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera, @doula_guzel_miami