Ідеальний варіант: Поліна Гагаріна хоче знову стати мамою

1457

32-річна співачка, актриса і щаслива мама Поліна Гагаріна оберігає спокій своєї сім’ї і рідко ділиться сімейними кадрами в особистому блозі, вважаючи за краще присвячувати його роботі. Відомо, що знаменитість виховує двох дітей: 12-річний Андрій народився у першому шлюбі Поліни з актором Петром Кисловим, а 2-річна Мія з’явилася на світ у нинішньому шлюбі з фотографом Дмитром Исхаковым.

© Instagram @gagara1987

І якщо старшого спадкоємця Поліна вже давно не приховує і з задоволенням і материнською гордістю ділиться його успіхами, то маленьку доньку Мію вона поки тримає подалі від публічного поля. Хоча, як зазначають численні шанувальники співачки, ніж маля стає старше, тим частіше зіркова матуся розкриває цікаві сімейні подробиці, пов’язані з нею, і хвалиться її першими успіхами.

© Instagram @isxakov

Днями зіркова мама дала інтерв’ю журналу «Телепрограма» і розповіла про своїх спадкоємців: про харакетере дочки і про те, ким бачить свого сина в майбутньому. Крім того, співачка поділилася своїми планами про поплнении в сім’ї і розкрила секрет щасливого та гармонійного життя.

За словами Поліни, Андрій і Мія дуже підросли за останній рік. У сина щільний навчальний графік: басейн, англійська і кожен день музична школа, а також загальноосвітня. Зоряний спадкоємець старанно вчиться і, до радості своєї мами, зовсім не мріє стати співаком. Поліна пророкує йому кар’єру талановитого піаніста і з нетерпінням чекає їх другого спільного виступу на великій сцені.

Нагадаємо, вперше Андрій вийшов на сцену навесні цього року. Він професійно акомпанував своєї знаменитої мами під час сольного концерту, до якого вона напружено готувалася кілька місяців.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Маленька Мія, за визнанням Поліни, росте справжньою хуліганкою, але при цьому радує батьків феноменальною пам’яттю і розважливістю дорослої людини.

Вона у мене велика хуліганка. І будує мене конкретно. Я цілком в її підпорядкуванні. При цьому у нас безумовна, безапеляційна любов. Вона — моя душа, – каже Гагаріна. – Мія вкрай артистична, у неї відмінне почуття ритму, дуже смішно танцює і стрімко розвивається. Говорити почала в 1 рік і 4 місяці. Вона дуже швидка, весела, здатна, як мені здається, до мов. В неї треба буде вкладати все, що можливо. Ми самі з чоловіком в шоці. Тому просто спостерігаємо.

Читайте також:Як у принцеси: Поліна Гагаріна показала дитячу кімнату 2-річної доньки

Також знаменитість відповіла на найбільш часто задається питання про те, чи думають вони з чоловіком про поповнення в родині.

Як не думати? Думали. Хочеться, звичайно, ще дітей, особливо дивлячись, як швидко вони ростуть. Але за умови, що чоловік носить дев’ять місяців, а я потім народжую. Ідеальний варіант! Було б дуже зручно. Адже йому не треба бути на сцені. Йому треба фотографувати і ходити з камерою, а це легко можна робити, будучи вагітним, погодьтеся? А от я так не можу. У цьому дилема, – з посмішкою говорить Гагаріна.

© Instagram @isxakov

Наостанок співачка відверто відповіла на питання, в чому секрет її стрункості і прекрасного зовнішнього вигляду. З’ясувалося, що Поліна давно не сидить на дієтах і навіть може собі дозволити час від часу з’їсти шкідливий фастфуд або чіпси.

Я вже давно ні від чого не відмовляюся. Живу в своє задоволення і вважаю це правильним. Іноді хочеться чіпсів, які я дуже люблю. Взяла і з’їла з величезною радістю. Запила газованою водою. Хотіла? Так зроби! Потім, звичайно, деякий час цього робити не можна. Необхідно влаштувати собі розвантажувальні дні. І не забути про спортзал. Тому що у всьому має бути міра. Я не за ЗСЖ, зовсім немає. Я за радість і посмішку. Якщо їх мені доставляє гамбургер, можу собі його дозволити.

© Instagram @gagara1987
Фото на анонс: Instagram @gagara1987, @isxakov