Дівчачі радості: Марина Александрова показала кадри з домашньої фотосесії з донькою

604

Марина Александрова — не тільки відома актриса, але і щаслива мама двох дітей. Від режисера Першого каналу Андрія Болтенко у актриси підростають 3-річна донька Катерина і 7-річний син Андрій. Марина досить рідко публікує в соціальних мережах фото своїх дітей, але іноді робить виключення.

Так, наприклад, зовсім недавно вона порадувала шанувальників знімками своїх підрослих дітей і розповіла, як вони проводять канікули:

Чому так багато світла?Чому раптом так тепло?Тому, що це – летоНа все літо до нас прийшло.Тому і кожен деньВсе довше, що не день,Ну а ночі,Ніч від ночі,Все коротше і коротше… /Анастасія Орлова/ Які дитячі ігри ваші улюблені? У що граєте на канікулах? Я з дитинства люблю «Вышибало», «Козаки-розбійники», а зараз з дітьми любимо грати в «картки на чоло»( наше сімейне назва🙈), отгадываем героїв мультфільмів, історичних особистостей і різних знайомих людей)))

© Instagram @mar_alexandrova

А сьогодні любляча матуся виклала до себе на сторінку неймовірно теплі фото зі своєю маленькою спадкоємицею.

© Instagram @mar_alexandrova

Шанувальники артистки залишилися в захваті від цих ніжних кадрів, прокоментувавши знімки:

Найдорожчі хвилинки…🙌❤️діти

❤️❤️❤️які ви тут милі💕

Які гарні 😍

Варто відзначити, що в свої 36 років Марина виглядає молодше свого віку і хоче виглядати як можна більш природно. А вчора вона вирішила показати шанувальникам, як виглядає без макіяжу, і опублікувала у своєму особистому блозі колаж c фотографіями з відпустки.

© Instagram @mar_alexandrova

Крім юного особи, Марина Александрова може похвалитися стрункою фігурою: як-то в своєму блозі вона розповіла про сім правила харчування, які допомагають їй бути у формі.

Хто не навчився в юності, того старість буває нудна, сказала Катерина Велика. Дозволю собі перефразувати імператрицю і написати, хто в юності не подбав про старості, того старість буває складна. Харчування, наша їжа-шлях до дієвої старості (одна з складових). Є 7 золотих правил харчування по Майеру, от вчуся є здорову та смачну їжу, жувати повільно, пити в потрібний час, забути про перекуси, відмовлятися від вечері (2 рази в тиждень) і отримувати задоволення від прийому їжі, а головне не порушувати цього режиму після завершення здорової тижні, – написала Марина.

Нещодавно на своїй сторінці зірка опублікувала фото, на якому її з легкістю можна сплутати з випускницею. На знімку знаменитість відображена в білій блузці і скромною блакитний міді-спідниці.

Багато людей думають, що двері закриті, але вони навіть туди не пробували постукати… По-моєму досвіду, двері завжди відкриті, просто треба штовхнути😜 Філософія життя))) цей рада, частіше інших, користується популярністю у моїх друзів. А ви відкриваєте все «бажані двері»? – філософськи прокоментувала фотографію Марина.

© Instagram @mar_alexandrova

Читайте також:

  • Літо, приходь: Марина Александрова показала нові фото сина і доньки
  • Суперкоманда: Марина Александрова показала, як тренується разом з 6-річним сином
  • Нескінченне щастя: Марина Александрова показала фото з обома дітьми
Фото на анонс: Instagram @mar_alexandrova, @mdramus