Дідусева улюблениця: Кейт Хадсон поділилася забавним відео з участю однорічної дочки

1177

40-річна Кейт Хадсон не тільки талановита й популярна голлівудська актриса, але і гідна продовжувачка акторської династії. Її батьки — знамениті актори Голді Хоун і Курт Рассел. Вони разом вже більше 35 років і є прикладом міцного і гармонійного союзу. Сама Кейт – багатодітна матуся. Вона виховує двох синів — 15-річного Райдера від шлюбу з рок-музикантом Крісом Робінсоном і 8-річного Бингема від соліста групи Muse Меттью Белламі.

© Instagram @katehudson

У жовтні минулого року актриса стала мамою втретє. Вона подарувала своєму коханому Денні Фудзикаве дочка, яку назвали Ронні Роуз. З тих пір кінозірка активно ділиться знімками дівчинки у своєму особистому блозі в соцмережах.

© Instagram @katehudson

Наприклад, у ці вихідні зірка Голлівуду поділилася веселим роликом з участю однорічної дочки. Дівчинка танцює і будує смішні личка. Особливу чарівність їй додає той факт, що вона одягнена в майку з фотографією свого улюбленого дідуся Курта Рассела. Дивіться!

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Oct 11, 2019 at 3:40pm PDT

Зустрічаємо п’ятницю танцями — підписала відео Кейт.

Шанувальники захоплюються веселими танцями малятка і відзначають, що футболка з фотографією її дідуся їй дуже до лиця. Вони залишають безліч компліментів улюбленої актриси і її дружньої родини.

Яка мила дівчинка! Танці – це її!

Дідусь на футболці гарантує, що п’ятниця пройде весело)))))

Чарівна малятко! Дуже схожа на маму!!!

До речі, зоряна матуся протягом третьої вагітності поділилася з шанувальниками новиною про свою вагітність. Наприклад, вона зізналася, що перші три місяці далися їй дуже нелегко — її мучив сильний токсикоз. Зате другу частину строку Хадсон провела легко, без особливих проблем. Разом з чоловіком і синами, вона насолоджувалася відпочинком в Греції і займалася своєю улюбленою пілатесом і йогою.

© Instagram @katehudson

Читайте також:Кейт Хадсон зізналася, що втомилася від вагітності

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю актриса зізналася, що вона зовсім не сувора мама.

Я вперше народила, коли мені було двадцять. Хотілося відриватися, а не бути квочкою. Так що суворої я стати ніяк не могла. І ще я не терпіла, коли мені говорять, як виховувати дітей. Я сама хотіла у всьому розібратися. І коли робила помилки, то намагалася вчитися на них. Точно так само я привчаю і своїх синів не сидіти біля маминої спідниці, а самостійно вивчати світ. Можливо, з донькою буде інакше. Але одне знаю точно — я їй скажу відразу, як тільки вона трохи підросте: «Ніколи не дозволяй людям диктувати тобі, якою бути і що робити. Роби, як тобі велить серце, а я тебе в усьому підтримаю», – впевнена Кейт Хадсон.

Нагадаємо, Кейт Хадсон і Денні Фудзікава знайомі майже двадцять років, але довгий час їх об’єднувала тільки дружба. Два роки тому вони зрозуміли, що їх почуття переросли у щось більше і вирішили створити сім’ю. Однак офіційно свої відносини пара ще не зареєструвала. Кейт не поспішає йти під вінець, всі сили і час вона витрачає на турботу про молодшого дитину. У цій справі молодої матусі допомагають її зіркові батьки – Голді Хоун і Курт Рассел. Бабуся і дідусь із задоволенням няньчаться з малятком.

© Instagram @katehudson
Фото на анонс: Instagram @katehudson