Вже ходить: Світлана Лобода поділилася новим відео з однорічною донькою

577

36-річна Світлана Лобода – одна з найбільш привабливих і популярних співачок в російському шоу-бізнесі. Світлана будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті – роллю мами.

Вона – мама двох чарівних дочок: батьком старшої, 7-річної Євангеліни, став колишній цивільний чоловік зірки, танцюрист Андрій Цар. Ім’я папи молодшої дочки, однорічною Тільди, вокалістка приховує, але журналісти багатьох ЗМІ стверджують, що батько дівчинки — лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.

© Instagram @lobodaofficial

Незважаючи на щільний гастрольний графік, Світлана багато часу проводить з спадкоємицями: нещодавно вона зробила справжній подарунок шанувальникам і опублікувала кадри з літака, на яких вона летить у відпустку в компанії молодшої дочки.

Мій кисень в безповітряному просторі, – зворушливо підписала фото зіркова матуся.

Светлана Лобода с младшей дочкой Тильдой © Instagram @lobodaofficial

А вчора в її особистому блозі з’явилося таке рідкісне відео з малятком; на ньому малюк топчеться по ногах мами і грає з маленькою собачой. Світлана виховує доньку: песика вистачати не можна, потрібно прасувати.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 9, 2019 at 1:34am PDT

А нещодавно у своєму блозі Світлана показала, як її будинку зустрічають дочки. До її повернення з Вільнюса вони спекли шоколадний торт і прикрасили його зворушливим написом «Welcome back». Співачка, побачивши подарунок, розчулилася.

Торт для ЛободыФото: Instagram @lobodaofficial

Шанувальники сподіваються, що незабаром артистка зніме режим секретності і покаже Тільду громадськості.

Я думаю, я любляча мати. Я віддаю своїм дітям все і живу заради них. Вони єдиний сенс і обіцянка вічного життя. А чи гарна я, визначить час. І знаєте, у чому це виявлятиметься? У тому, наскільки самодостатніми і щасливими виростуть мої дівчатка.

Єва дуже любить Тільду. Вона давно просила у мене сестричку, і нарешті її мрія збулася. У них величезна любов, і це робить мене неймовірно щасливою мамою, – зізналася співачка в інтерв’ю «Теленеделе».

Светлана Лобода с дочкой © Instagram @lobodaofficial

Читайте також:

  • Мамина радість: Світлана Лобода показала умилительное фото з доньками
  • Три грації: Світлана Лобода опублікувала зворушливе фото з мамою і сестрою
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
Фото на анонс: © Instagram @lobodaofficial