Дієта для всієї родини: Лера Кудрявцева поділилася своїм раціоном харчування і чоловіка

853

Мати таке тіло, як у Лери Кудрявцевої, хотіли б тисячі жінок її віку. Навіть після рождния дочки Марійки 48-річна телеведуча швидко прийшла у форму. При цьому, як стверджує сама, на дієтах вона не сиділа, спортом не займалася. Але сама Лера не проти ще трохи схуднути і змінити гастрономічні звички: не тільки свої, але і чоловіка. І це вже дало свої результати!

Лера КудрявцеваФото: Instagram @leratv

Телеведуча вибрала за порадою зіркових подруг для себе і чоловіка сервіс для доставки корисної та смачної їжі. І тепер щодня вони з Ігорем отримують їжу на будинок… в коробках. Харчування — різне. Для Ігоря — спортивне, для самої Лери — низькокалорійне.

Меню на день Леры КудрявцевойФото: Depositphotos, Instagram @leratv

Зразкове меню телеведучої на день виглядає так: на сніданок — яйце-пашот, слабосолона сьомга, свіжий огірок, амарантовый хлібець; перекус — часточки апельсина; обід — борщ з квашеною капустою, нутом і вешенками, на друге — куряча грудка з запеченими овочами; полуденок — шоколадна цукерка; вечеря — сібас на грилі з пюре з брокколі і соусом з каперсів.

Меню Игоря МакароваФото: Depositphotos, Instagram @igor_makarov25, @luyd2609

У Ігоря Макарова раціон більш різноманітний. На сніданок — пшенична каша на молоці з родзинками, ягодами годж, сиропом топінамбура і горішками, жовтий смузі з з імбиром, яблуком, морквою, грушею, бананом і базиліком і часточки грейпфрута. Перекус складається з салату на основі кіноа з додаванням авокадо, черрі і песто і плюс до цього вуглеводний смузі з вівсянкою і бананом. На обід — той же суп, що і у Лєри, також куряча грудка, але з іншим соусом і хлібець. Перед вечерею — перекус: овочеві спрінг-роли з тофу, помідор, фарширований сиром і на десерт — цукерка. Вечеря складається з риби, пюре з брокколі і каперсів, хлібця.

Дотримуючись такого харчування, Лера ризикує повернутися до своєї студентської формі. Вона і так ніколи особливо не страждала від зайвої ваги. Навіть набравши в першу вагітність 18 кг, вона після пологів швидко прийшла у форму, не вдаючись до допомоги дієтологів, ні до допомоги фітнес-інструкторів.

Спасибі генетиці: у мене від природи тонка і легка кістка, і мені легко тримати вагу. Пам’ятаю, в старших класах у однокласниць оформлялися фігури, а я все залишалася худенькою… При такій конституції і зростанні 167 сантиметрів мій ідеальний вага — 50 кілограмів. Коли худну до 49 — це зовсім круто, коли набираю пару-трійку — мені вже якось некомфортно, важкувато, — ділилася Лера ще до народження другої дитини. — Сильно поправилася я тільки під час вагітності — аж на 18 кілограмів. Але нітрохи не переживала з цього приводу: тоді на дівчат ще не тиснула установка з глянцевих журналів, що вже через місяць після пологів треба виглядати як топ-модель. Чесно зізнатися, я взагалі не відразу зрозуміла, що так пролунала. Усвідомила, коли чоловік привіз мені в пологовий будинок джинси, які раніше були завеликі. Я-то думала, вони якраз будуть, а вони виявилися малі! Ось тоді у мене був легкий шок. Але турбуватися з цього приводу було ніколи: треба возитися з немовлям, прати пелюшки, готувати чоловікові… Тут вже не до фігури — урвати б годинку на сон. І в підсумку я схудла природним чином — від недосипання і втоми.

Макаров и КудрявецваФото: Instagram @leratv

Протягом шести років Лера була вегетаріанкою. М’ясо по ночах не снилося, але, коли випала можливість поїсти хороший стейк, не відмовилася. Її велика пристрасть — солодощі. Від них відмовити не могла ні раніше, ні зараз. Так що, одна цукерка в день стане випробуванням для телеведучої.

Готова їсти сир на сніданок, обід і вужі, — перераховувала Кудрявецва свої улюблені страви. — Обожнюю будь-сир і м’який і твердий, і козій і овечий, і імпортний і вітчизняний. Шматок сиру, помідори черрі і житній хліб в моєму холодильнику є завжди! І ще люблю солодке у всіх видах — тістечка, тортики, випічку. Знаю, що шкідливо, але нічого з собою вдіяти не можу. А до всього іншого байдужа. Наприклад, я зовсім не вживаю консерви, ковбасу і фастфуд. Рибу і м’ясо не дуже люблю. Можу замовити стейк в хорошому ресторані, але таке трапляється рідко. Шість років я взагалі була вегетаріанкою і відчувала себе чудово — смажені курчата ночами не снилися. А потім поїхала з Першим каналом в Аргентину на проект «Жорстокі ігри» і в Буенос-Айресі одного разу зайшла в рекомендований друзями стейк-хаус. Величезний яловичий стейк, оточений баночками з різними соусами, виглядав так апетитно, що я на нього буквально накинулася. Було неймовірно смачно!

Лера КудрявцеваФото: Instagram @leratv

Слідами Лєри Кудрявцевої пішла і Юлія Савічева. Вона, як і Кудрявцева, — великий ласун. На догоду своїй пристрасті вона навіть навчилася готувати складні кондитерські страви, але вчасно зрозуміла, що ласувати тортиками потрібно припиняти. І перейшла на низькокалорійне меню.

Читайте також:

  • Моя любов: Лера Кудрявцева поділилася фотографією з донькою на відпочинку
  • Різниця в 28 років: Лєра Кудрявцева показала сина і доньку
  • Маленька копія: дочка Лєри Кудрявцевої схожа на тата
Фото на аннс: Instagram @leratv