Евеліна Хромченко поділилася секретом ідеальних стрілець

1065

Майстерністю створювати ідеальні стрілки для очей володіють небагато, адже такий б’юті-навик необхідний кожній жінці. Стрілки допомагають додати погляду фатальну глибину або ж просто підкреслити природну красу очей. Знаменита телеведуча і експерт моди Евеліна Хромченко – гуру у створенні стрілок.

Макіяж під окуляри потрібен спеціальний. Наприклад, у мене практично мінус 7, – не приховує знаменитість. – Ці лінзи сильно «зменшують» очі. Це означає, що за допомогою макіяжу я повинна надати очам їх природний розмір. Тому я завжди прошу візажистів починати лінію підводки від середини верхнього століття і ніколи не підводжу нижнє.

© Instagram @zootymod, @eknyazevastyle, @semakina_design

Хромченко також продемонструвала, як повинні виглядати такі стрілки, на прикладі макіяжу очей від знаменитого англійського візажиста Пет Макграт:

View this post on Instagram

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on Jul 23, 2019 at 3:08pm PDT

Читайте також:Просто і природно: Стефанія Малікова поділилася секретами макіяжу

Евеліна Хромченко поділилася лайфхаком, який може бути цікавий тим, хто подовгу залишається вірним лише одній марці б’юті-коштів:

Я завжди використовую якісну косметику по догляду, не зациклюючись на одній марці, щоб уникнути звикання до засобу. На відміну від вітамінів, які добре працюють, коли накопичуються, косметика повинна змінюватися час від часу: шкіра не любить тривалого використання одного і того ж засобу, крім того, у шкіри дуже різноманітні потреби кожен день. Принаймні, у моїй.

Про те, як намалювати ідеальні стрілки, розповідає і візажист програми «Модний вирок». Сергій Наумов розкрив їх таємниця та особливості в залежності від віку. Дивіться!

А ви вмієте малювати красиві стрілки?

Фото на анонс: Instagram @evelinakhromtchenko