Жодних котиків: милі прізвиська дітей Кейт Міддлтон і Меган Маркл

782

Миле прізвисько своєї дитини батьки зазвичай намагаються не вимовляти на публіці. На те воно і домашнє. Однак Меган Маркл проговорилася, і тепер широкому загалу відомо, як вона і принц Гаррі ласкаво називають 4-місячного Арчі.

Читайте також:Друга мама: хто став хресної дитини принца Гаррі і Меган Маркл?

Це сталося під час офіційної зустрічі титулованої пари з архієпископом Десмондом Туту та його дочкою. Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі зараз перебувають з офіційним візитом в Африці.

Герцогиня Сассекская знайомила свого синочка з архієпископом. Молода мама звернулася до Арчі: «Скажи «привіт»». А потім, побачивши, що дитина, у якого прорізуються перші зубки, пускає слину, вигукнула:

О, Бубба!

Так і з’ясувалося, яким милим прізвиськом принц Гаррі та його дружина називають свого первістка.

© Instagram @sussexroyal

Особливі прізвиська є і у дітей іншої популярної пари в королівській родині. Приміром, первісток принца Вільяма і Кейт Міддлтон носить прізвисько за першим звуків його імені і титулу: PG — принц Георг (Джордж).

© Instagram @princegeorgecambridge4

Дочка Кембриджів — володарка кількох прізвиськ. Приміром, під час відпочинку на виставці квітів у Челсі принц Вільям назвав маленьку Шарлотту дуже милим чином —миньонетта! Припустимо, прізвисько, утворене від французького слова «міньйон» (mignon), що в перекладі на російську означає «милий, хороший, чарівний».

Читайте також:Сама чарівність: 30 фактів про принцесу Шарлотті, про яких ви не знали

А тепер подивіться на принцесу Шарлотту! Дівчинка насправді мила маленька, гарненька. Прізвисько – в точку.

© Instagram @kensingtonroyal

Шарлотту в сім’ї також називають Лотті і лялечкою. Якщо про перше розповіла Кейт Міддлтон під час спілкування з шанувальниками своєї сім’ї, друге було подслушано в одному з торгових центрів Норфолка недалеко від заміської резиденції Кембриджів – Анмер-Холі.

Одна з відвідувачок магазину розповіла журналістам, що звернула увагу на високу темноволосу дівчину і подумала про себе: «Я знаю це особа». А потім почула, як Кейт Міддлтон (а це була саме вона) звернулася до дочки, що сиділа на підлозі:

Встань, лялечка.

Як виявилося, саме так дівчинку називають в родині.

А от прізвисько молодшого сина Кембриджів поки не розкрита. Що ж, почекаємо, поки малюк Луї підросте і стане частіше виходити разом з батьками у світ…

Читайте також:Які школи обрали для своїх дітей Кейт Міддлтон, королева Летісія і інші мами з королівських сімей

Давати милі прозцища в королівській родині – традиція. Наприклад, герцог Кембріджський в дитинстві отримав прізвисько «вомбат» від принцеси Діани. В одному зі своїх інтерв’ю він розповів, що так мама називала його так:

Це прізвисько як-то приліпилося до мене, і я не можу від нього позбавитися. Коли мені було 2 роки, ми поїхали в Австралію разом з батьками, а вомбат – це таке місцеве тварина. З тих пір я і отримав це прізвисько. Не тому, що я виглядаю як вомбат, хоча, може бути, і тому теж.

© Instagram @britainsmonarchy, @beauty_fauna

А молодшого сина, принца Гаррі, Діана називала «Джинджер», що означає «рудий» або лагідно «рижик».

© Instagram @britainsmonarchy

А яке прізвисько у вашої дитини?

Фото на анонс: Instagram @britainsmonarchy