«Завжди був мяким батьком»: Дмитро Шепелєв розповів, як карає за витівки сина

1191

Дмитро Шепелєв трепетно оберігає життя 6-річного Платона – його сина від співачки Жанни Фріске. До цих пір у своєму особистому блозі він жодного разу не показав обличчя хлопчика, і в цілому не часто радує шанувальників кадрами з спадкоємцем. Проте останнім часом став все частіше запитувати передплатників з питань розвитку і виховання дітей.

Читайте також:Дмитро Шепелєв розповів про те, як вибирає синові школу

Телеведучий розповідав, що стежити за малюком йому допомагає няня, але в основному він справляється сам.

© Instagram @dmitryshepelev

На цей раз Дмитро поділився з шанувальниками своїми методами виховання хлопчика. У своєму особистому блозі він опублікував відео, в якому детально описав, за якісь провини і як він карає Платона.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Шепелєв (@dmitryshepelev) on Jun 13, 2019 at 12:49am PDT

Слухайте, як ви караєте дітей, щоб вони слухалися? Я завжди був м’яким батьком, навіть занадто. Ну, розфарбував дитина підлогу фломастерами, і гаразд, давай сфотографую, потім посміємося. Але дитина дорослішає і разом з ним дорослішають витівки. Ось з останнього: «Тато, ми тут напИсали у ванну…» Сміюся, але видаю рукавички, ганчірку — прибирайте раз так. Або ось ще. Я прошу не бігати після казки на ніч. Бо потім починаються хованки під ліжком, а потім «посидь зі мною ще», «ой, мені страшно», «ой, не можу заснути». Тому, хто встав — того штраф — день без солодкого. Найсуворіше, що я коли-небудь робив — це три дні без солодкого і без мультфільмів. І що ви думаєте — не працює, тому що тато добрий, тато все простить. І ось що мені робити? Адже Я розумію, пам’ятаю по собі, дитинство саме солодке час для пустощів. Але ж і голову пора включати, чай вже 6 років! Коротше, як бути суворим, розставити межі і залишатися при цьому іншому? Ось ви що робите? Тільки не кажіть, що б’єте 😂 — звернувся телеведучий до передплатників за порадою.

© Instagram @dmitryshepelev

Шанувальники, звичайно, почали давати Дмитру поради:

Треба просто виконувати свої обіцянки, коли треба покарати. Як би не хотілося йти і заспокоїти. Це працює на 💯!!!

Ніколи не карала. Розмовляйте більше з дитиною.

Ні в якому разі не можна бити. Це викличе у дитини тільки злість і образу.

Як не дивно, теж змушую читати або переписувати текст. Хоча можу і відібрати телефон на час.

Прошу моїх віджиматися. Дітям подобається і в теж час розуміють, що їх покарали за причини.

Я бонусів позбавляю всяких і… кут… освоюємо кут;))) всім відомий кут;))) (Катя Гордон)

Дмитро, а пробували прям по строгості розмовляти і робити зауваження!? Я ось теж купу всякої інформації перечитала, що не можна кричати, карати і вже тим більше бити, але як показує практика, поки не рявкнешь, не зрозуміє🤣 не судіть строго, просто у нас — матерів (не за всіх говорю) іноді здають нерви🤦♀️😁

Дмитрик не треба карати, всього шість років, ми теж в такий час ще як пустували і голову вже точно не вкл. ще треба підрости. Не карайте, цим не допоможеш. Обьясняйте і ще раз обьясняйте, що так робити не можна! А поки терпіння вам і будьте щасливі🤗

А як ви привчаєте дітей до порядку з юного віку?

Читайте також:

  • Сестра Жанни Фріске показала відео з племінником в честь його дня народження
  • Син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва вирішив стати футболістом
  • Дмитро Шепелєв показав, скільки речей бере в подорож з сином
Фото на анонс: Instagram @dmitryshepelev