Завжди в моді: стало відомо, про який зачісці мріє принцеса Шарлотта

698

Герцогиня Кембриджська активно займається проектами, спрямованими на підтримку дитячого здоров’я. Дружина принца Вільяма є покровителем дитячих хоспісів Східної Англії (EACH). Днями вона побувала на відкритті нового хоспісу The Nook Hospice.

Спілкуючись з пацієнтами, Кейт Міддлтон звернула увагу на зачіски двох дівчаток: довгі коси. Герцогиня була захоплена і зазначила, що її дочка, принцеса Шарлотта, мріє про таку ж зачіску.

Читайте також:Стиліст Кейт Міддлтон проговорилася, скільки аксесуарів і засобів використовує для догляду за волоссям герцогині

Однак довжина волосся 4-річної дівчинки поки не дозволяє заплітати розкішні коси. Тому дитині пропонують альтернативний варіант – коси, заплетені збоку, з кожної сторони. Втім, і Кейт Міддлтон, незважаючи на те, що є володаркою розкішних довгих волосся, іноді носить схожу зачіску.

© Instagram @princesscharlotte_1985

А принцеса Шарлотта найчастіше носить зачіску «хвостик».

© Instagram @princesscharlotte_1985

Припустимо, що Кейт Міддлтон теж чекає, коли довжина волосся її дочки дозволить створювати красиві плетені зачіски. Герцогиня вміє плести коси і робить це з явним задоволенням. У цьому можна було переконатися, коли дружина принца Вільяма відвідала початкову школу Малверн і на майстер-класі Cinemagic допомогла одній з дівчаток у створенні образу.

View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 28, 2019 at 7:59am PST

До речі, заплетену зачіску в дитинстві носили і дочки герцога Йоркського. Коротку довжину волосся принцеси Беатріс і Євгенія компенсували кількістю кісок.

© Instagram @thewindsorsfamily

Читайте також:Вогняні леді: принцеса Беатріс все більше стає схожою на свою матір

Коси – фірмова зачіска і іспанських принцес Леонор і Софії. Дівчатка-погодки дуже між собою схожі, обидві блондинки. Подібність посилюється і схожими зачісками.

© Instagram @infantasofiayprincesaleonor

А яку зачіску носить ваша дитина?

Фото на анонс: Instagram @kensingtonroyal, @thecambridgesussex