Завжди у формі: Світлана Лобода показала вправа для гарних ніг

837

36-річна співачка Світлана Лобода – володарка точених форм. А адже вона вже двічі мама. Нагадаємо, артистка виховує 8-річну Євангеліну і однорічну Тільду.

Читайте також:Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку

У форму після пологів знаменитість повернулася в найкоротші терміни, позначилися відмінна фізична підготовка та активність. На зйомках кліпів, репетиціях та виступах калорії спалюються як при самій виснажливої тренування. Раніше Світлана Лобода розповідала про те, які вправи вона віддає перевагу:

Я даю своєму тілу регулярні фізичні навантаження у вигляді занять спортом, пілатесом або плавання в басейні. Тіло повинне бути спортивним, але легким. В легкості – свобода. Я можу тренуватися де завгодно. У мене є килимок, який я беру з собою на гастролі. Якщо немає спортивного залу, можу розстелити його прямо в номері і займатися.

Тому передплатники знаменитості не здивувалися кадрів з Риму, на яких Світлана Лобода виконує вправи для струнких ніг і пружних сідниць. Експрес-тренування проходить на балконі з видом на місто.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 13, 2019 at 12:37am PDT

Світлана Лобода раніше ділилася ще однією вправою для стрункості. А також правилом, яке мотивує бути в тонусі:

Якщо ти хочеш протриматися у формі довго і бути здоровим: правило номер 1 — не роби великих перерв, як би не було тобі важко, прокидайся і йди на тренування ! Через лінь і «не можу».

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on May 30, 2019 at 3:10am PDT

В якості нагороди за тренування ось такі нескінченні ноги і тонка талія.

© Instagram @lobodaofficial

Зазначимо, багато знаменитостей також діляться зі своїми читачами своїми секретами краси. Наприклад, Галина Юдашкіна. Навіть під час відпустки дочка відомого кутюр’є не дозволяє собі розслабитися і набрати зайві кілограми.

1.Я завжди з собою беру в поїздку гумку для силових тренувань , вона не займає місце в багажі, а результат чудовий, – перераховує знаменита матуся.

2.Якщо в будинку або в готелі немає спортзалу, то я займаюся в номері, хоча б 30 хв вранці завжди знайдеться.

3.Хто любить бігати, то можна бігти рано вранці по пляжу або уздовж по набережній, якщо раптом ні, то ходьба швидким кроком.

4. Тренування з гумкою це відмінна прокачування сідниць і ніг.

Можна взяти з собою скакалку — це гарне кардіо, також не займає багато місця у валізі)

5. Літрова пляшка — це хороший обважнювач.

6. Ніхто не говорить відмовлятися від смакоти у відпустці і на відпочинку, але краще чергувати дні розвантажувальні і повноцінне триразове харчування.

© Instagram @gyudashkina

А які вправи для схуднення ви надаєте перевагу?

Фото на анонс: Instagram @loboda.love, @lobodaofficial