Заговорив: Енріке Іглесіас поділився забавним відео з сином

1470

44-річний Енріке Іглесіас вперше став батьком у грудні 2017 року: двох чарівних близнюків Ніколаса і Люсі подарувала співакові 38-річна тенісистка Анна Курнікова. До речі, знаменитості познайомилися на зйомках кліпу Іглесіаса і відтоді не розлучалися — разом пара вже майже 17 років і являють собою приклад міцних і гармонійних відносин.

Читайте також:Підросли: Енріке Іглесіас і Анна Курнікова показали забавні кадри з близнюками

З тих пір, як зірки стали батьками, в їх особистих блогах часто з’являються зворушливі і веселі відеоролики за участю чарівних близнят, хоча спочатку вони довгий час приховували не лише подробиці про дітей, але і сам факт вагітності Анни.

© Instagram @enriqueiglesias, @annakournikova

Ось і вчора в особистому блозі відомого співака з’явилося відео з спадкоємцем: на ньому блакитноокий Ніколас, який дуже схожий на свою маму, дивиться у вікно на море і говорить свої перші слова.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Jun 23, 2019 at 10:42am PDT

Численні шанувальники відомого артиста відзначають схожість дитини з його мамою:

Російський хлопець! На Ганну схожий.

Гарний який хлопчик 😍

Одна особа з Анною

До речі, не так давно Енріке порадував шанувальників забавним відео, на якому він грає з маленькою Ніколасом і намагається навчити його першими словами.

Серйозна розмова 😂😜😬 — з гумором підписав пост співак.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Apr 6, 2019 at 9:47am PDT

Захоплені шанувальники дякують улюбленого співака за зворушливе і веселе сімейне відео, також зазначаючи, наскільки малюк схожий на свою знамениту маму.

До речі, Анна Курнікова в одному з рідкісних інтерв’ю зізналася, що щаслива бути домогосподаркою і повністю присвятити себе родині.

Я займаюся сім’єю, спортом, благодійністю, допомагаю дітям і це саме те, що робить мене щасливою. Із задоволенням займаюся будинком, господарством, підтримую свого коханого у всьому. Мені подобається бути для нього надійним тилом. Не знаходиться в центрі уваги, а, як би сказати, залишатися трохи на задньому плані.

© Instagram @annakournikova, @enriqueiglesias

Читайте також:

  • Енріке Іглесіас поділився милим кадром з підрослими донькою
  • Відео: Енріке Іглесіас показав підрослих близнюків
  • Відео: Енріке Іглесіас веселить доньку
Фото на анонс: © Instagram @enriqueiglesias, vipkassa.ru