Замок принцеси: брат леді Діани демонструє, як вона жила до весілля з принцом Чарльзом

482

Чарльз Спенсер зберігає пам’ять про свою сестру, трагічно загиблої 31 серпня 1997 року принцесі Діані. Як відзначають зарубіжні видання, він знову вирішив показати туристам фамільний замок своєї сім’ї, в якій леді Ді жила з восьмирічного віку, і до моменту, поки не стала членом королівської родини.

Читайте також:Безцінь, Марвін та інші домашні улюбленці Діани, Вільяма і Джорджа

Нагадаємо, маєток Althorp (Althorp House) є власністю родини Спенсер з 1522 року. Першим його власником був Джон Спенсер. За даними істориків, замок був побудований в 1508 році. Потім Спенсери його трохи видозмінили.

© Instagram @sundialhighgate

View this post on Instagram

A post shared by 𝐓𝐇𝐄𝐎𝐃𝐎𝐑𝐄 𝐀𝐋𝐄𝐗𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑 (@theodore_alexander_official) on Jul 12, 2019 at 8:34am PDT

За свою багатовікову історію замок Althorp приймав безліч великих гостей. У тому числі Нельсона Манделу, Михайла Горбачова, Вінстона Черчілля. Відзначають, що там гостювали багато британські монархи.

Центральная лестница и салон в замке Элторн Сходи і салонна залу. © spencerofalthorp.com

Територія маєтку досить значна — 58,8 км2. Туристи можуть гуляти по його красивими садами, відвідати деякі кімнати замку. Приміром, побачити спальню майбутнього на той момент принцеси, прогулятися по картинній галереї, де виставлені роботи відомих художників, оцінити колекцію антикваріату. А також вшанувати пам’ять леді Ді, яка покоїться на острові, розташованому в центрі озера.

Сад в замке Элторн© Instagram @althorphouse

Про те, як проходять екскурсії, розповідають туристи, яким пощастило побувати в Элторпе. За їх словами, гостей зустрічають представники власника, пригощають чаєм, кавою, протягом п’яти хвилин проводять короткий екскурс, а потім надають вільний час на прогулянку. У замку були також зустрічає гід і вже докладно розповідає про його історію.

Читайте також:Будинок, милий будинок: Меган Маркл прощається зі своїм затишним гніздечком в Америці

Замок ЭлторнГоловна їдальня. © spencerofalthorp.com

За відгуками туристів, зібрання картин і антикваріату у Спенсерів розкішне:

У них дивовижна колекція старих майстрів і нових творів мистецтва, які мають виключне якість, рівне королівської колекції.

Замок ЭлторнКартинна галерея. © spencerofalthorp.com
Картинний пасаж. © spencerofalthorp.com
Антична залу. © spencerofalthorp.com
Спальня принцессы Дианы в замке ЭлторнСпальня принцеси Діани в замку Элторн. © spencerofalthorp.com

Відвідувачі фамільного маєтку Спенсерів відзначають, що в ньому розташований і магазин сувенірів. Підкреслюють, що вартість речей зовсім не завищена, як це зазвичай буває в культових місцях, а доступна.

Фото на анонс: © spencerofalthorp.com, Instagram @you_deserve_perfectlife_, @camaalot