Зворушливі кадри: 4-річна дочка Тетяни Навки грає зі своєю молодшою сестрою

1390

Тетяна Навка — не тільки титулована спортсменка і олімпійська чемпіонка, але і прекрасна мама двох доньок: 19-річної Олександри попової, яка з’явилася на світ у шлюбі з фігуристом Олександром Жуліним, і 4-річної Надійки, народженої у відносинах Тетяни з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим.

У квітні минулого року Тетяна вперше поділилася чудовою новиною про те, що в їхній великій родині сталося поповнення і що у її сестри народилася донька. А вже в листопаді фігуристка поділилася фотографіями з таїнства хрещення дитини, яку назвали Даринкою.

© Instagram @tatiana_navka

В цьому квітні донечці виповнився рік, і з цього радісного приводу зібралася вся родина, навіть чоловік Навки. Саме тоді Тетяна вперше розкрила ім’я дитини. Зворушливі знімки з свята привели в захват шанувальників, які зазначають, що Дашенька дуже схожа на свою знамениту тітку.

© Instagram @tatiana_navka

Судячи з численних спільних фотографій, сім’я часто проводить час разом. Ось і зараз Тетяна поділилася відео, на якому її дочка грає зі своєю молодшою двоюрідною сестричкою. На цих кадрах Дашенька дбайливо витирає личко Наді, а потім цілує свою сестру.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 12, 2019 at 12:48am PDT

До речі, зовсім недавно фігуристка зізнавалася, що мріє стати багатодітною мамою і дуже хоче народити сина, так що, можливо, у Надійки скоро з’явиться ще одна сестричка чи братик.

Знаєте, мені дуже подобається вислів: «Дочка — це комплімент жінці від Бога, значить вона гідна повторення!» Може, це й нескромно, але я щаслива, що у мене дві чудові доньки! Правда, наша Саша Жулина зараз здає сесію, і ми з Надією бажаємо їй успішно здати всі і приєднатися до нас! 😁👆💞P. s. Кажуть: «Син — це вічна любов жінки!» Тому, мрію ще і про сина! 🙈😁— зізналася вона нещодавно у своєму особистому блозі.

© Instagram @tatiana_navka

Нагадаємо, Тетяна вирішила з юних років віддати Надію в фігурне катання, щоб дівчинка пішла по стопах своєї знаменитої мами і теж змогла в майбутньому завоювати олімпійську медаль, і маля вже зайняла своє перше місце.

Перше в нашому житті 1е🥇місце!!!🏆💪🏼 #надеждапескова #чемпіон#трудівниця, — похвалилася Тетяна успіхами доньки.

© Instagram @tatiana_navka

Читайте також:

  • Вічна любов жінки: Тетяна Навка зізналася, що мріє про сина
  • Динозаври та каруселі: Тетяна Навка разом з донькою відвідала парк розваг
  • Тетяна Навка розповіла про зворушливі моменти сімейного життя з Дмитром Пєсковим
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka