Зовсім дорослий: сина Олександра Овечкіна виповнилося 10 місяців

574

У серпні минулого року 25-річна модель Анастасія Шубская і 33-річний хокеїст Олександр Овечкін вперше стали батьками. У них народився син, якого назвали Сергієм. А вчора щаслива сім’я зазначила прекрасна подія — 10 місяців коханому спадкоємцю! В честь цього молоді батьки виклали до себе на сторінки фотографії з малюком.

Наша любов☺️#10месяцев #10monthold, — підписала знімок Анастасія.

© Instagram @nastyashubskaya

Шанувальники зведного сімейства побажали маленькому Сергійку всіх благ, залишивши під фото теплі коментарі:

Які ви милі !!!! Міцного здоров’я малюкові і щастя вашій родині!!!!! ❤️❤️❤️😘🤗

Вітаю 👏 теж кожен місяць до рочки, синочок відзначали. Бажаю здоров’я, щастя і кохання Вашій родині та близьким!😚🌹

Як швидко летить час! Вже 10 місяців😍😘

До речі, зовсім недавно в сім’ї іншого спортсмена — футболіста Євгена Тарасова — теж було свято: його дочки Мілані виповнилося 11 місяців. Шанувальники зіркової сім’ї привітали пару і малечу зі святом, зазначивши неймовірну схожість дочки і тата.

© Instagram @tarasov23

Нагадаємо, зараз дружне сімейство Овечкіних разом з сестрами Анастасії та їх дітьми відпочивають на курортах Туреччини, де дуже весело проводять час. Варто відзначити, що Настя регулярно ділиться сімейними фотографіями, хоч все ще і не показує личко сина.

© Instagram @nastyashubskaya

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання та щирі компліменти сім’ї Овечкіних, а також відзначають, що малюк росте не по днях, а по годинах.

© Instagram @nastyashubskaya

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли Він підросте, і гадають, як скоро знаменитий хокеїст поставить сина на ковзани. Якось в одному з інтерв’ю Анастасія розповіла про те, яким спортом буде займатися їх малюк:

Спорт в будь-якому разі! Це корисно для фізичної підготовки, розвитку і важливо для здоров’я. І якщо ми зрозуміємо, що в якомусь виді спорту у дитини є талант, як у його батька або, наприклад, бабусі – дворазової олімпійської чемпіонки з баскетболу, тоді ми, звичайно, будемо використовувати всі можливості і направляти зусилля, щоб він займався цим видом спорту і став професіоналом.

Але якщо буде ясно, що такої схильності немає, змушувати наслідувати приклад батька і займатися хокеєм ми не станемо. Саша зі мною абсолютно солідарний у цьому.

© Instagram @nastyashubskaya

Читайте також:

  • Все в сірому: Анастасія Шубская показала family look з сімейного вечора
  • 11 кг щастя: Анастасія Шубская розсекретила вага і зростання своєї дитини
  • Олександр Овечкін зробив маленьким шанувальникам подарунки і став героєм Мережі
Фото на анонс: © Instagram @nastyashubskaya