Зовсім не мамин зайчик: Регіна Бурд і Сергій Жуков розкрили незвичайне сімейне прізвисько молодшого сина

1304

43-річний Сергій Жуков — не тільки вокаліст знаменитої групи «Руки вгору», але і щасливий багатодітний тато. Незважаючи на зайнятість і щільний гастрольний графік, він намагається кожну вільну хвилинку провести зі своїми дітьми — 10-річної Нікою, 9-річним Энджелом і маленьким Мироном, якому наприкінці вересня виповниться 5 років. Ось вже більше 10 років Сергій щасливо одружений на екс-солістці гурту «Вершки» Регіні Бурд і з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про успіхи своїх спадкоємців.

Дети ЖуковаФото: Instagram @sezhukov

На цей раз зіркові батьки стали гостями нового шоу Регіни Тодоренко і Влада Топалова «Пари», у якому розповіли про своїх дітей, а також розкрили кумедне домашнє прізвисько молодшого сина Мирона.

У нашій сім’ї у нього є прізвисько, з якими всі погоджуються. Це Мирон Сергійович — директор заводу. Він нам усім говорить, хто куди повинен піти і що зробити. Він будує всіх! Ось це маленьке створіння, якому скоро буде п’ять. Його ботся все — він реально директор заводу. Коли він візьме кермо влади сімейним бізнесом в свої руки — всім хана, — розповів Сергій.

Ось на ньому і буде триматися вся сім’я Жукових, — підтвердила Регіна.

© Instagram @burdregina

До речі, нещодавно багатодітна і вже досвідчена мама Регіна Бурд розповіла, як правильно мотивувати дочка і синів, щоб вони з цікавістю розвивалися. І зазначила помилку, яку допускає вже не одне покоління батьків.

Не порівнюйте дітей, — пише у своєму особистому блозі Регіна. — Кожен з нас народжується вільною, у кожного свій характер і потенціал. Але з часом нам починають нав’язувати думку і комплекси. Нехай хтось не вміє робити сальто, зате чудово грає у футбол.

Одна дитина швидко схоплює інформацію і зростає вундеркіндом, інший — непосида і навчання для нього туга. Але він виросте і стане випробувачем. Його допитливий розум ще покаже себе. Ніхто не краще і не гірше. Просто всі різні!

Я абсолютно точно вважаю порівняння травмою для дитини. Помилка думати, що тикання в успіхи іншого творитиме чудеса. Немає. Воно лише знецінить особистість і поселить всередині образу на довгі роки ( на підсвідомому рівні)

Якщо порівнювати,то тільки з собою, в минулому. Він не вмів розмовляти, а зараз читає вірші. Йому не давався шпагат, а зараз він заводить праву ногу за голову і чеше їй ліве вухо;))

Будь ласка, звільніть дітей від своїх комплексів.

Читайте також:

  • Сергій Жуков показав, як перетворити початок навчального року в свято
  • Танець, який відчуваєш серцем: дочка Сергія Жукова знялася в кліпі
  • Повний метр: Сергій Жуков разом з дітьми знявся в кіно
Фото на анонс: Instagram @burdregina