Сімейний вихідний: Лера Кудрявцева поділилася рідкісним портретом з чоловіком і однорічною донькою

871

48-річна Лєра Кудрявцева та 32-річний Ігор Макаров одружилися влітку 2013 року. А в минулому серпні телезірка подарувала чоловікові дочку, яку назвали Машенькою. Зіркова пара ретельно оберігає спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Лера неодноразово говорила, що не хоче поки показувати дочка в соцмережах, щоб уникнути настирливої і часом агресивного уваги шанувальників і журналістів. Однак на початку червня знаменитість скасувала режим секретності і вперше показала Машу у своєму особистому блозі.

© Instagram @leratv

Читайте також:Ось це вії: Лера Кудрявцева перестала приховувати обличчя дочки

З тих пір Лера регулярно ділиться новинами про малятку і новими кадрами з нею. Наприклад, у жовтні зіркова мама з гордістю продемонструвала підрослу Машеньку на прогулянці і отримала масу захоплених компліментів від передплатників свого блогу.

© Instagram @leratv

А в ці вихідні Кудрявцева поділилася рідкісним сімейним портретом з чоловіком і донькою. Судячи з фото, зоряна родина активно і по-спортивному провела суботній день.

Сімейний вихідний, – підписала фото Кудрявцева.

© Instagram @leratv

Захоплені шанувальники залишають компліменти і добрі побажання Лери і її сім’ї.

Які ж ви класні!!! Безмежного щастя вашій родині

Круто!!!! Молода спортивна сім’я!!!

Лєрочка Ви супер жінка, щастя і благополуччя вашій родині. Я завжди захоплююся Вами!

Варто відзначити, що Маша незважаючи на юний вік вже робить перші успіхи у спорті. Відомо, що з перших днів життя Лера займалася з малятком плаванням в басейні і вчила її затримувати дихання, як радять фахівці — з допомогою обливання з ковша на голову. Тому не дивно, що в басейні Маша відчуває себе впевнено і розслаблено.

Читайтетакже:Маленька хуліганка: Лера Кудрявцева займається плаванням разом з однорічною донькою View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Sep 8, 2019 at 8:32am PDT

Нагадаємо, що у Кудрявцевої є дорослий син від першого шлюбу, якого звуть Жан. Він не любить публічність і його фотографій практично немає в особистому блозі Лери. Однак нещодавно вона зробила справжній подарунок фанатам і опублікувала рідкісний спільний кадр з Жаном і Машею. Фотографія буквально підірвала Мережу. За три години знімок лайкнули понад 90 тисяч шанувальників телеведучої. Передплатники телезірки уважно розглядали риси обличчя її сина і дочки, порівнювали і ділилися своїми спостереженнями. До речі, Жан вже зробив Леру бабусею. Незадовго до народження Маші, у Жана та його дружини народився син, якого назвали Левом — на честь батька Лери. Судячи з фото, хлопчик росте копією папи.

Читайте також:Різниця в 28 років: Лєра Кудрявцева показала сина і доньку

© Instagram @leratv

До речі, у вересні стало відомо, що Лера Кудрявцева перевела себе і свого чоловіка на правильне харчування. Зразкове меню телеведучої на день виглядає так:

  • на сніданок — яйце-пашот, слабосолона сьомга, свіжий огірок, амарантовый хлібець; перекус — часточки апельсина;
  • обід — борщ з квашеною капустою, нутом і вешенками, на друге — куряча грудка з запеченими овочами;
  • полудень — шоколадна цукерка;
  • вечеря — сібас на грилі з пюре з брокколі і соусом з каперсів.

У Ігоря Макарова раціон більш різноманітний.

  • На сніданок — пшенична каша на молоці з родзинками, ягодами годж, сиропом топінамбура і горішками, жовтий смузі з з імбиром, яблуком, морквою, грушею, бананом і базиліком і часточки грейпфрута.
  • Перекус складається з салату на основі кіноа з додаванням авокадо, черрі і песто і плюс до цього вуглеводний смузі з вівсянкою і бананом.
  • На обід — той же суп, що і у Лєри, також куряча грудка, але з іншим соусом і хлібець.
  • Перед вечерею — перекус: овочеві спрінг-роли з тофу, помідор, фарширований сиром і на десерт — цукерка.
  • Вечеря складається з риби, пюре з брокколі і каперсів, хлібця.
Фото на анонс: Instagram @leratv