З дитинства: Глафіра Тарханова поділилася рідкісними кадрами з мамою

555

Багатодітна мама Глафіра Тарханова — одна з найбільш закритих зірок вітчизняного кіно. Її не зустрінеш на світських заходах, вона рідко дає інтерв’ю про особисте життя, а в її соцмережах мало сімейних кадрів. Відомо, що Глафіра одружена з колегою, актором Олексієм Фаддєєва, і у них підростають четверо синів — 11-річний Коренів, 9-річний Єрмолай, 6-річний Гордій і 2-річний Никифор.

Незважаючи на те, що своїх синів актриса ретельно приховує і практично не публікує їх знімки в соцмережах, вона часто ділиться сімейними кадрами з мамою Оленою Володимирівною і сестрою Иларией. Наприклад, минулої осені Глафіра показала в особистому блозі чудову атмосферну фотосесію з участю мами і спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про їхню подібність.

Глафира Тарханова с мамой и сестрой© Instagram @glafiratarhanova

А в ці вихідні знаменитість поділилася рідкісними дитячими знімками з мамою і закликала шанувальників частіше переглядати свої старі фотоальбоми.

ДІСТАВАЙТЕ … з сервантів, скринь і архівів свої колишні пухкі щічки.Все-таки дітки як кошенята і кутята, і каченята — мила принадність, немає нічого на світі миліше!!! Це відмінний привід посміхнутися від розчулення, зануритися у сонячне дитинство.Для кого-то може привід оцифрувати ці дорогоцінні кадри (я не виняток — давно пора), а ще покажіть фото рідним, нехай зійдуть приємні спогади! – написала кінозірка в особистому блозі.

© Instagram @glafiratarhanova

Захоплені шанувальники дякують улюблену актрису за заряд гарного настрою і залишають їй щирі компліменти

Відмінна ідея – переглянути фотоальбоми) Пухляшка така мила ви))) чудові фото!,Глашенька, яка ви в дитинстві очаровашка, просто принадність дівчинка, сонечко таке миле!!! Зараз ще красивіше! А очі залишилися колишніми)),

Глафіра, так приємно з вами поринути в дитинство. Спасибі!

Раніше Глафіра зізнавалася, що в юності у них з мамою були конфлікти і непорозуміння.

Так, у підлітковому віці були конфлікти. Потім я це переросла, і зараз ми з мамою найкращі подруги. Іноді мені навіть здається, що в чомусь я дорослішими, ніж вона. Мама і зараз авантюристка за життя. Вона легко вірить у все, внутрішньо молода, дуже активна, – говорила про неї Тарханова. – З мамою можу говорити по телефону годину, дві, розповісти про всі свої події в житті, вона мені — про свої.

Глафира Тарханова с мамой© Instagram @glafiratarhanova

До речі, взимку актриса побувала в гостях у Бориса Корчевникова і дала відверте інтерв’ю для передачі «Доля людини». Тарханова згадала забавний випадок, що стався під час її перших пологів. Тоді на екрани вийшов серіал «Громови», в якому вона грала головну роль. Телесага відразу стала мегапопулярною, і в лікарні, куди актрису привезли народжувати, всі медсестри замість того, щоб займатися породіллею, благали її розповісти, чим закінчиться їх улюблений серіал.

Також знаменитість розкрила секрет, чому у її синів такі рідкісні імена. Виявилося, що їх бабуся (мама актриси Олена Володимирівна) впевнена: в імені обов’язково повинна бути присутня буква «Р». Вона надає імені людини силу і енергію. Своїм дочкам і синові вона теж вибрала досить рідкісні і красиві імена — Глафіра, Іларія і Мирон.

Фото на анонс: Instagram @glafiratarhanova