З родинного альбому: дружина Олега Газманова показала дитяче фото з донькою і сином

1006

Не дарма кажуть, що яблуко від яблуні недалеко падає. Діти Олега Газманова підтверджують це правило своїм прикладом.

У своєму блозі Марина Газманова виклала архівний знімок, на якому вона позує разом зі своїми дітьми: малу Маріанну вона тримає на руках, син Філіп на задньому плані біжить до неї. Всі троє щасливо посміхаються. Такий кадр сміливо можна було б розмістити в якості реклами сімейного бренду. Сім’я Газмановых в цілому, немов зійшла з глянцевих сторінок журналів.

Газманова© Instagram @marinagazmanova

Марина і Олег Газмановы виховують двох дітей: Філіпа — сина Марини від першого шлюбу з В’ячеславом Мавроді, а також спільну дочку Маріанну. Крім того, у співака є син від першого шлюбу Родіон Газманов, з них музикант підтримує теплі стосунки.

Олег Газманов со всеми детьми и супругой© Instagram @marinagazmanova

Філіп носить прізвище Газманов і відмінно ладнає, як зі своїм біологічним батьком, так і з вітчимом Олегом.

Він зустрівся з папою Славою років у п’ять. Той прийшов до нас в гості, я представила його Пилипові: «Ось твій тато». Він каже: «Здрастуйте. Ходімо, я покажу свою кімнату». Філіп зовсім не розгубився від того, що у нього два тата. Відразу зметикував, що це добре: можна попросити другий комп’ютер. Філіпу було сім років, коли він зателефонував Слави і попросив дозволу взяти прізвище Газманов. Той зрозумів — не заперечував, — ділилася Марина. У нашій родині всі розумні люди, і формальності на зразок того, хто біологічний батько, а хто ні, не грають ролі.

Зараз Філіп постійно проживає в Лондоні. Там молода людина отримує освіту і робить впевнені кроки в модельному бізнесі. До речі, його мама теж пробувала себе в його віці в якості манекенниці. І досить успішно. Вона знімалася для рекламних компаній великих брендів і для каталогів продуктів.

Филипп ГазмановФото: Instagram @marinagazmanova

Марина сподівалася, що дочка не піде по її стопах, але здалася, коли стало зрозуміло, що красу в мішку не сховаєш.

Я довго оберігала її від професійних зйомок, — розповідала Марина. — Але яскрава зовнішність породи рудих, за якими ганяються фотохудожники, зіграла свою роль.

Дети ГазмановаФото: Instagram @marinagazmanova

Своє майбутнє Маріанна планує пов’язати з театром. Після кількох років навчання в гімназії Маріанна перейшла у творчу школу заслуженого вчителя РФ Сергія Зіновійовича Казарновского «Клас-центр», де паралельно з загальноосвітніми предметами вивчає історію джазу, музичну літературу, сольфеджіо, мистецтво гриму, акторська майстерність, сценічний рух, танець. Випускники цієї незвичайної школи, окрім атестата про середню освіту, отримують два додаткових диплома про закінчення драматичної й музичної школи.

Читайте також:

  • Відео: Олег Газманов зворушливо привітав дочку з днем народження
  • Газмановы: всі діти на одному фото
  • Дружина Олега Газманова хоче, щоб діти не дорослішали
Фото на анонс: Instagram @marinagazmanova