Вперше з моменту пологів: Ірина Медведєва показала чоловіка і 4-місячного сина

726

У червні 37-річна Ірина Медведєва вперше стала мамою. Актриса, відома по телевізійному шоу «6 кадрів», народила сина. Ім’я малюка зірка поки що не розголошує. Рідко Ірина ділиться і знімками свого спадкоємця. Якщо в Мережі і з’являються знімки, то обличчя хлопчика на них прикрите.

Ирина Медведева с сыном© Instagram @irina_medvedeva_official

Сьогодні Медведєва опублікувала одну з таких фото. Але це переви раз, коли поруч з мамою не тільки малюк, але і чоловік актриси, французький бізнесмен Гійомом. Судячи з тексту, улюблені чоловіки Медведєвої прийшли підтримати її під час вистави.

Ось і закінчився мій марафон. Дві насичені тижня творчості)) І в завершенні те, чого я так чекала з нетерпінням і за що так переживала. Я хочу подякувати всіх прекрасних глядачів, які прийшли в Будинок Музики, щоб провести зі мною 2 години. Відірвалися від власних справ, сімей, телевізорів і телефонів. Це за сучасними мірками дорогого коштує😉 Ваші нескінченні оплески і тепло було для мене тим, заради чого ми з музикантами виконали цей великий шлях, — написала артистка.

Ирина Медведева с мужем и сыном© Instagram @irina_medvedeva_official

У коментарях до посту інтернет-користувачі, які написали багато теплих компліментів зіркової мами та її сім’ї:

Ірина, Ви прекрасна і дуже дуже талановита😍🙏

Які ви гарні, щастя😍

© Instagram @irina_medvedeva_official

Дуже гарна сім’я.

До речі, Ірині досить швидко вдалося повернутися в форму. За словами актриси, секрет її феноменального схуднення криється в збалансованому харчуванні під час вагітності – Медедева не їла «за двох».

Я не хотіла після пологів болісно позбуватися кілограмів. Тому, насамперед, дізнавшись про вагітність, відмовилася від солодкого. Увечері їла тільки м’ясо або рибу з овочами. Ще здала аналізи, щоб дізнатися, від чого краще відмовитися. З’ясувалося, що мені протипоказаний молочні продукти. Крім того, вже шість років у моєму раціоні немає продуктів, що містять глютен.

Нагадаємо, що Ірина Медведєва вийшла заміж за французького бізнесмена в липні 2018 року. Цей шлюб став для артистки другим. Раніше вона була заміжня за співаком Русланом Алехно, але в 2011 році закохані розійшлися. З колишнім чоловіком у Ірини добрі стосунки, він навіть не привітав її з народженням первістка.

© Instagram @irina_medvedeva_official

А нещодавно сімейним фото поділилася в соцмережах і Анастасія Шубская. Знімок був зроблений в дитячій кімнаті. Разом з мамою і татом маленький Сергійко відправився в спеціальний центр для дітей, де Овечкін показував синові, як потрібно проходити через тунелі.

Фото на анонс: особистий блог зірки