З чого почати пошуки інтернет провайдера

1-17-2021
пошук в інтернеті


Щоб підключити високошвидкісний безлімітний інтернет, необхідно знайти підходящого провайдера і укласти з ним договір. Для більшості компаній-це обов’язкова умова. Тому перше, з чого варто почати-це пошуки договору. У ньому вказано Інтернет провайдер, а також умови підключення. Більш докладно , ви можете дізнатися за посиланням подключить интернет в Киеве та з’ясувати для себе все необхідне.

У деяких випадках договір не вдасться знайти, наприклад: при заселенні в квартиру, в якій вже був підключений Домашній Інтернет, а минулі мешканці не зберегли потрібну інформацію;
його уклали треті особи (родичі, сусіди та ін.), і немає можливості уточнити у них дані;
підключили безлімітний інтернет дуже давно і не поповнювали рахунок (наприклад, при річній передоплаті);
довгий час не користувалися послугами, але виникла необхідність в Інтернеті і незрозуміло до кого звернутися, щоб відновити підключення.
Якщо ви не знаєте назви провайдера, не вийде поповнити рахунок, поміняти тариф або усунути неполадки в роботі. Щоб вирішити ці та інші виникаючі питання, пропонуємо наступні поради.

Як дізнатися який у вас Інтернет провайдер

Ситуація, при якій є договір на підключення — найпростіша, але досить рідкісна. У більшості випадків доводиться шукати провайдера, у якого підключили Інтернет, без наявності паперів. В цьому випадку можна використовувати:

Сервіс перевірки швидкості інтернету. Цей варіант підійде, якщо мережа підключена і є можливість виходу через канал зв’язку. Виберіть один з відповідних сервісів (наприклад, Pr-cy, Speedtest), виконайте перевірку. Після її завершення система вкаже швидкість і назву провайдера. Використовуючи Програму можна дізнатися і інші дані, наприклад, IP-адреса.
Унікальна адреса мережі. Як і в минулому варіанті знадобиться доступ до Інтернету. У кожного провайдера є унікальний перелік IP-адрес. Щоб дізнатися до якого з них відноситься наявний у користувача, необхідно використовувати один з сервісів, наприклад, Bravica.net або Whoer.net. вони легко обчислюють оператора, що надає доступ до мережі. Додатковий плюс таких ресурсів в тому, що вони автоматично визначають IP-шник, тобто вам не потрібно його знати або брати участь в процесі.
Кабель. Зверніть увагу на дроти, які виходять з квартири. Зазвичай вони простягнуті до коробки провайдера. Такий блок може перебувати на сходовій клітці або стіні будинку. Найчастіше на ньому вказав логотип провайдера.
Отримавши назву оператора, на головній сторінці офіційного сайту подивіться номери телефонів і зверніться до консультанта. Вказавши контактні дані (прізвище, адреса) можна дізнатися, чи обслуговує провайдер конкретного абонента. Додатково вдасться отримати й іншу інформацію, наприклад, номер: рахунки, тариф, умови підключення та ін.

Як дізнатися який у вас Інтернет провайдер
Альтернативні варіанти пошуку
Дізнатися, який у вас провайдер, також можна при поповненні балансу. Навіть без доступу до мережі, в браузері відкривається спливаюче вікно, що нагадує про необхідність внести гроші на рахунок. Серед іншої інформації, в ньому може згадуватися назва компанії.

Ще один спосіб-обдзвонити кращих інтернет-провайдерів в Києві і поцікавитися, чи не належить абонент, який проживає за вказаною адресою, до числа їх клієнтів. Звузити пошуки можна вибравши тих, хто обслуговує конкретний під’їзд (або вулицю, якщо проведений інтернет в приватний будинок).

Найчастіше такі компанії розміщують інформацію про підключення в ліфтах або на інформаційних дошках. Не завадить поцікавитися назвою провайдера у сусідів. При необхідності вони ж підкажуть інформацію про швидкість і тарифи.


Як бути, якщо потрібен інший тариф
Однією з причин, за якими користувач шукає назву провайдера, є невдоволення якістю одержуваних послуг. Якщо пошуки виявилися безрезультатними або шкода витрачати на це час і сили, є більш простий спосіб підключити швидкісний Домашній Інтернет в Києві.

Вигідні тарифи пропонує компанія Corbina Telecom це надійний провайдер, який надає швидкісний Інтернет для приватних і корпоративних клієнтів. Все, що потрібно зробити для підключення-подати заявку по телефону або онлайн. З усіма іншими питаннями допоможуть консультанти.