З Італії з любовю: зявилися фото з весілля головного тренера «Зеніту» Сергія Семака

619

У сім’ї екс-футболіста і головного тренера ФК «Зеніт» Сергія Семака відбулася радісна подія – він знову одружився! Причому обраницею іменитого спортсмена стала… його колишня дружина Анна! Примітно, що пара приховувала від сторонніх інформацію про своє розлучення. І те, що Ганна і Сергій розходилися, стало відомо лише коли дівчина в червні опублікувала пост в одній із соціальних мереж. У ньому вона розповіла про повторне пропозиції руки і серця від колишнього чоловіка.

Зовсім інші ми ухвалили усвідомлене рішення одружитися вдруге, знову вибравши одне одного, щоб вчитися ділитись щирістю, разом рости, разом радіти! – написала тоді Ганна.

© Instagram @irinafpeople

А вчора кохана Сергія Семака опублікувала в Instagram фото з їх повторної весілля. Свято відбулося в Італії, в мальовничому місці на озері Комо. Пара вибрала готель «Вілла Д’есте», який включений в число пам’яток всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. В особистому блозі Ганна розповіла численним шанувальникам, що вона відчувала в цей значимий для неї день:

Я до останнього тягнула з весільної клятви, чим порядком змусила нервувати організаторів. Моя помічниця Ліза погрожувала, що якщо не зберуся з духом, то буде все, як я не люблю — «кораблі кохання», «дорогі молодята» і так далі за традиційним сценарієм Загсу.Два останні дні перед весіллям я провела одна — пройшла пішки більше двадцяти кілометрів, поринувши в глибокі роздуми, як ніби до останнього залишаючи собі думка, що моя вільна воля не залежить ні від часу, ні від витрачених на урочистості зусиль — можу і передумати. Може передумати Сергій.

Важливо, що це рішення стало для нас обох свідомим, зрілим.Взявши за точку відліку наших нових відносин перше червня 2019 року, я аналізувала все, що з нами сталося дев’ятнадцятьма роками раніше — як змінились ми, наші почуття, ставлення до життя, один до одного.Я вдячна долі за цей важкий відрізок моєї поза сімейного життя, який дозволив мені вийти з власного тіла і поміняти точки зору, допоміг вилупитися з яйця, в якому я довгі роки ховалася, не бажаючи брати на себе відповідальність, дорослішати.За цей час я позбавилася від страхів, перестала слухати поради і залежати від чужої думки, подружила між собою своїх субличностей, піймавши ідеальний баланс, навчилася приймати рішення самостійно, вибудувала чіткі особисті кордону, ніж якісно змінила своє життя і життя моїх близьких.

Я вдячна тим, хто був зі мною поруч в непростий період мого життя, тим, хто не давав оцінок, не вчив як треба чинити, а просто вірив в мене, заряджаючи енергією.Я вдячна чоловікові, який стоячи осторонь терпляче чекав, не втрачаючи надії, що одного разу ми знову будемо разом, але не для того, щоб завоювати черговий трофей, а тому, що щиро хотів пройти наш шлях з чистого листа, враховуючи всі помилки минулого.Я не могла йому не повірити — він людина у якого слова ніколи не розходяться з ділом.

© Instagram @irinafpeople

Зворушливі слова дівчини дуже вразили її передплатників. У коментарях під постом вони побажали Ганні та Сергію нескінченної любові, терпіння та довгих років спільного життя:

Ви прекрасні!!! Попри все разом!! Безмежного щастя вам і вашим діткам!! 💖

Вітаю Вашу родину! Добра і радості! Ганна Ви дуже мудра і смілива ! 🌸🌸🌸 Будьте щасливі вічно!

Анна, Ви приголомшлива! Вітаю Вас з Сергієм! 💚

© Instagram @hannahmeleva

Судячи з фотографій, на церемонії були присутні всі діти головного тренера «Зеніту», а також близькі друзі його сім’ї. У числі запрошених була і Світлана Бондарчук, яка щедро ділилася зі своїми передплатниками фотографіями і відео шикарне весілля.

View this post on Instagram

A post shared by Sveta RU Bondarchuk (@a030aa) on Oct 8, 2019 at 3:26pm PDT

Нагадаємо, відносини 43-річного Сергія Семака і його вже нинішньої дружини Ганни тривають близько 17 років. Від першого шлюбу з дівчиною по імені Світлана екс-футболіста є син Ілля. Також у Ганни є дочка від першого шлюбу Майя. Спільних дітей у них п’ятеро — Сава, Іларія, Семен, Іван і Варвара. Крім того, в 2016 році пара взяла з дитячого будинку дівчинку Таню з обмеженими можливостями.

View this post on Instagram

A post shared by Sveta RU Bondarchuk (@a030aa) on Oct 8, 2019 at 9:02am PDT

© Instagram @annas_secret_garden
Фото на анонс: © Instagram @annas_secret_garden