Від простачки до ікони стилю: 8 образів Кейт Міддлтон на параді на честь дня народження королеви

1233

Модні блогери завмерли в очікуванні святкування дня народження Єлизавети II, яке заплановано на 8 червня. В якому образі з’явиться герцогиня Кембриджська в цей раз?

Незважаючи на те, що глава британської монархії вже відсвяткувала своє 93-річчя 21 квітня, буде свято номер два – вже національного масштабу.

Читайте також:Королівський свято: у Великобританії відзначають день народження Єлизавети II

Два свята – це не правило королівського протоколу. Справа в тому, що у XVIII столітті король Георг II вирішив перенести парад на честь свого дня народження з 10 листопада на літній день, щоб негода не могла перешкодити урочистої церемонії. З тієї пори британські монархи дотримувалися цієї традиції.

© Instagram @theroyalfamily

Тому дивимося на літні фотографії Кейт Міддлтон з 2011 року, коли дівчина стала дружиною принца Вільяма і була присутня на параді на честь дня народження королеви. Вісім виходів у світ, і всі вони такі різні… В перші роки Кейт виглядала як дівчина, яка ще наче не освоїлася у високому статусі. То в стилістів справу, то емоційному настрої. Але потім Міддлтон змінилася. Вона вже стала матір’ю принца Джорджа і, швидше за все, перестала турбуватися про те, що у династії не буде спадкоємця. Тому змінилися вираз обличчя, погляд, постава…

Кожен новий вихід у світ після народження первістка демонстрував впевнену в собі дружину майбутнього короля. Потім у Кембриджів з’явилася дочка – і на балконі сімейство позувала в тому числі і з принцесою Шарлоттою. В цьому році користувачі Мережі сподіваються побачити всіх малюків разом з однорічним принцом Луї.

Читайте також:1-й день народження: опубліковані офіційні портрети принца Луї

Фаворитом Кейт Міддлтон для участі в параді на честь дня народження королеви є один з її улюблених модних брендів — Alexander McQueen: шість раз за вісім років!

2011 рік

На Кейт Міддлтон було пальто молочного відтінку від Alexander McQueen, чорна капелюшок Lock&Co і сережки Kiki McDonough.

© Instagram @william_catherine82

2012 рік

Кейт Міддлтон вибрала блідо-блакитне плаття, створене брендом Erdem, і капелюшок у тон від Jane Corbett. Образ завершили сережки Links of a London.

© Instagram @william_catherine82

Читайте також:Розкішно: Кейт Міддлтон одягла сережки, належали прабабусі принца Вільяма

2013 рік

У 2013 році герцогиня Кембриджська перебувала в очікуванні первістка. Майбутня матуся вийшла у світ у сукні-пальто кольору курній троянди від Alexander McQueen, капелюшку від Jane Corbett і сережках Annoushka.

© Instagram @william_catherine82

2014 рік

І знову Кейт Міддлтон вибрала образ від Alexander McQueen – сталевого кольору з гладкою вишивкою, доповнивши його перлової брошкою Annoushka. Аутфит завершувала капелюшок від Jane Taylor і сережки Kiki McDonough.

© Instagram @william_catherine82

2015 рік

В цьому році герцогиня Кембриджська віддала перевагу більш темний відтінок, ніж в 2014. Авторами сукні-пальто стали дизайнери бренду Catherine Walker. Образ доповнила капелюшок Lock&Co.

© Instagram @william_catherine82

2016 рік

На Кейт Міддлтон – плаття-пальто від Alexander McQueen, яке вона одягала на церемонію хрещення принцеси Шарлотти. Герцогиня вибрала капелюшок Philip Treacy і сережки Balenciaga.

© Instagram @william_catherine82

Читайте також:3 роки з дня хрещення принцеси Шарлотти

2017 рік

У 2017 році герцогиня одягла сукню рожевого відтінку Alexander McQueen, капелюшок Jane Taylor і діамантові сережки з скарбниці Єлизавети II. Зазначимо, що цього разу Кейт Міддлтон і юна Шарлотта з Джорджем були одягнені в стилі family look, що є умовою королівського протоколу на офіційних заходах.

© Instagram @william_catherine82

2018 рік

У минулому році герцогиня Кембриджська для участі в день народження королеви вибрала плаття світло-блакитного відтінку від Alexander McQueen, родзинкою якого стали рукави-ліхтарики, капелюшок Juliette Botterill і сережки Kiki McDonough. Знову ж одяг юних Кембриджів поєднувалася за колірною гамою з нарядом мами.

© Instagram @william_catherine82

В цьому році прихильники королівської сім’ї очікують не тільки перша поява на параді принца Луї, але і перший вихід у світ Меган Маркл після народження сина Арчі.

Цікаво, чи буде бунтувати герцогиня Сассекская знову? У минулому році вона, у порушення протоколу, обрала вбрання нюдовых відтінків з оголеними плечима. А адже таке собі не дозволяли ні принцеса Діана, ні Кейт Міддлтон.

Дивіться відео, як змінювалися образи герцогині Кембриджської на щорічному параді в честь королеви:

View this post on Instagram

A post shared by AMY DUARTE / Artist (@amyduartedesigns) on Jun 5, 2019 at 4:49pm PDT

А який з образів Кейт Міддлтон на параді вам подобається більше?

Фото на анонс: Instagram @hrh_duchesscatherinecambridge