Каньє уест закрутив роман з 22-річною моделлю: чому про неї ніхто нічого не знає?

203

Не минуло й тижня з тих пір, як заокеанські таблоїди затрубили про те, що 41-річна кім кардашьян закрутила роман з 27-річним актором пітом девідсоном. 44-річний каньє уест вирішив не відставати від екс-дружини (хоча офіційно вони ще не розлучилися) і вийшов у світ з таємничою незнайомкою.

Тут ключове слово «таємничої», тому що відомо про цей роман досить мало. Журналісти стверджують: репер і модель разом «вже деякий час», але точно ніхто не знає, коли почалися їхні стосунки.

7 листопада пара вперше вийшла в світ: каньє і вінетрію помітили на першому баскетбольному матчі проекту donda academy в міннеаполісі ввечері в суботу. Вест і його мадам ікс сиділи в першому ряду, але при цьому не дозволяли собі ніякої романтики. Згідно з джерелом, після матчу модель поїхала в одній машині з вестом.

Що ж це за вінетрія така? в instagram дівчини всього 12 постів, вона неактивно веде соціальні мережі. Однак після оприлюднених фото з каньє число її передплатників зростає з кожним днем.

Чим вона займається? з ким із знаменитостей дружить? які бренди любить? у мережі не знайти відповідей на жодне з цих питань. Зате з’являється нова інформація про бідолаху каньє.

Нещодавно репер дав інтерв’ю, в якому зізнався, що хоче повернути дружину… Так-так, виходить у світ з незнайомкою, але думає лише про кім.

У новому епізоді подкасту drink champs каньє вест заявив, що кім «все ще його дружина». Репер зазначив: його діти мріють, щоб їхні батьки були разом. І додав:»я теж хочу, щоб ми були разом».

Також, містер уест розповів, що не підписував жодних паперів про розлучення і навіть не бачив їх. Незважаючи на таку зворушливу заяву, пару днів по тому каньє відписався від кім в instagram, ніби не витримавши чуток про новий роман колишньої дружини. Така нестабільна поведінка виконавця не здивувала громадськість: не секрет, що реперу діагностували біполярний розлад. Кажуть, що саме через рецидив цього захворювання кім сказала: «досить!»

До слова, кім ніяк не реагує на заяви чоловіка. Мабуть, їй поки не до цього. Американську зірку вже не вперше бачили в компанії актора піта девідсона. Пара встигла відвідати парк розваг в каліфорнії, італійський ресторан і нічний клуб.

Шанувальники впевнені: вихід репера разом з 22-річною моделлю — це просто спосіб викликати ревнощі у колишньої дружини. Також фанати вважають, що відносини кардашьян і девідсона не триватимуть довго, так як комік славиться нетривалими і швидкоплинними романами.

Найцікавіше те, що, можливо, каньє сам познайомив кім з пітом. Ще в 2019 році вони разом вечеряли в ресторані nobu, саме там проходило святкування дня народження репера кіда каді.

Девідсон розповідав про цю зустріч на вечірньому шоу джиммі феллона: «кім і каньє — наймиліша пара на світі. Дуже, дуже приємні люди. Я дійсно добре провів з ними час».

Як виявилося, у девідсона і кардашьян набагато більше спільного, ніж здається на перший погляд. «вони обертаються в одних і тих же колах, тому час від часу їх будуть бачити разом», — розповів інсайдер і додав, що кім не вистачало веселощів і розваг, і піт виявився саме тією людиною, яка змогла повернути їй позитивні емоції.

У жовтні цього року кардашян дебютувала з девідсоном в комедійному шоу snl. Глядачам особливо запам’ятався поцілунок кім і піта, які в одній зі сцен зображували принцесу жасмин і аладдіна.

«піт девідсон навмисне написав цю пародію, і його метою було поцілувати кім», — жартували тоді фанати.

123…17

19 лютого стало відомо, що каньє уест і кім кардашьян вирішили розлучитися-багато засмутилися, адже любов в цій парі не викликала сумнівів і питань!

дивитися галерею